(VIDEO) NISU VEROVALI ŠTA IH JE SNAŠLO: Usred bela dana, u punom autobusu ubrizgao heroin u venu
Foto: Youtube/screenshot

Upozorenje: Uznemirujući snimak

(VIDEO) NISU VEROVALI ŠTA IH JE SNAŠLO: Usred bela dana, u punom autobusu ubrizgao heroin u venu

Ludi svet -
Policijska uprava iz Darbija, Pensilvanija, objavila je na svom Fejsbuk profilu snimak policajca Meta Raga kako spasava muškarca, koji je u venu ubrizgao heroin.

Na uznemirujućem snimku, koji je zabeležila sigurnosna kamera u autobusu, prikazan je Majkl Mini (25), okružen putnicima, koji je usred bela dana ubrizgao heroin u venu, ošamutio se i pao na pod autobusa. Putnici su odmah pozvali pomoć.

Kada je vozač zaustavio autobus, policajac Met Rag mu je ubrizgao u nozdrve sprej “naloxone“, koji se daje žrtvama heroinskog predoziranja. Ubrzo je Mini bio na nogama.

"Veoma je uznemirujuće gledati zavisnike koji bi uradili sve da dobiju svoju dozu. U četvrtak popodne, u 13.00 časova, sa 30 ili 40 pristunih putnika... užasavajuće je", napisao je Majkl J. Čitvud, upravnik policijske stanice.

Policija je na kraju uhapsila Majkla Minija zbog posedovanja narkotika i predoziranja na javnom mestu, rekao je Čitvud stranim medijima. Oni su u Minijevom novčaniku pronašli 4 kesice heroina. On se nada da će Mini stati na svoje noge i ući u program odvikavanja od heroina.

(USAToday)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track