NININO ŠOKANTNO PRIZNANJE: Zatrudnela sam zahvaljujući pijavicama!
Foto: Profimedia

Dobila i poboljšane i jače orgazme

NININO ŠOKANTNO PRIZNANJE: Zatrudnela sam zahvaljujući pijavicama!

Ludi svet -
Njoj su u 40-im godinama lekari dijagnostikovali sklonost ka malignitetu ćelija zbog čega je bila onemogućena da zatrudni. Međutim, pijavice su bile te koje su joj pomogle u svom snu - da postane majka po treći put.

Nina Evans (50) iz Londona je bila obeshrabrena kada je saznala da ne postoji mogućnost da ostane u drugom stanju.

Pokušavala je sa različitim metodama, a onda je rešila da pokuša sa pijavicama! Upravo su te životinje, kako ona tvrdi, čak njih 500, pomogle ovoj ženi da rodi zdravog dečaka, koji sada puni šest godina.

Njoj su u 40-im godinama lekari dijagnostikovali sklonost ka malignitetu ćelija zbog čega je bila onemogućena da zatrudni. Međutim, pijavice su bile te koje su joj pomogle u svom snu – da postane majka po treći put.

Takođe, ove životinje su doprinele da njeno mleko bude boljeg kvaliteta, kao i to da može da doživi intezivniji i duži orgazam.

"Pijavice se koriste od vremena Egipćana, ali mi tek sad otkrivamo koliko su one delotvorne", rekla je Nina.Nina i dalje koristi pijavice, a primenu su pronašle i za lečenje sinovljevih modrica i ogrebotina.

"Pijavice koristim i za lečenje svog sina. One pomažu da mu saniram ogrebotine i modrice koje ima", dodala je Nina.Nina je ukupno pet godina pokušavala da zatrudni, međutim, nije joj uspevalo. Doktori su joj govorili da ne postoji šansa da zatrudni. Kada je ostala trudna, bili su u šoku.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

(TheSun.co.uk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track