UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! NIJE ZA OSETLJIVE: Krokodil pojeo razigranog psa u jednom zalogaju!
Foto: Jutjub

Tragedija!

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! NIJE ZA OSETLJIVE: Krokodil pojeo razigranog psa u jednom zalogaju!

Ludi svet -
Uznemirujući snimak prikazuje kako je razigranog psa u vodi živog pojeo krokodil. Nije za one koji su osetljivi, snimak može da izazove suze i traumu.

Šokantni trenutak kada je kućni pas nemilosrdno pojeden od krokodila koji je vrebao ispod površine vode.Pas, rase australijski ovčar, igrao se u vodi kada je naišao krokodil i celog ga pojeo.Pas nije bio na povodcu i trčkarao je okolo u parku u Južnoj Africi kada je pojeden - najveći horor bio je za posmatrače koji nisu mogli ništa da urade da to i spreče.

Veruje se da je mali pas "čačkao" nilske konje u vodi kada je slučajno stao na glavu krokodila i on ga je samo progutao. Snimak je napravila Danijel Davenport (24), videograf, i snimala je video za jednu produkcijsku kuću kada je videla napad.

"Snimala sam zalazak sunca u parku, bilo je prelepo, dron je bio spreman kao i puno kamera. Gledala sam kroz objektiv kada sam videla neko komešanje u vodi. Primetila sam da neka životinja trči unutar i izvan vode i maltretira nilske konje, uskoro sam shvatila da je to samo kućni pas. Zapravo bilo je dva psa, ali jedan je bio aktivniji od drugog. Tada sam shvatila da je nešto krenulo po zlu. Primetila sam kako se krokodili okupljaju i tada sam se udaljila od kamere i pomislila ne želim ovo ni da vidim jer sam imala osećaj da će se nešto užasno desiti", rekla je i nastavila:"Nisam imala nikakvu kontrolu nad tim, bila sam udaljena nekih 500-600 metara od psa, nisam mogla ništa da uradim, a nisam znala ni šta bih. Bila sam potpuno traumatizovana dva dana, nisam znala ni šta da radim sa snimkom."

Prema njenim rečima postavila je ovaj video onlajn jer nije želela da život ovog psa bude uzalud utrošen. Želela je da ovo bude edukativni snimak i da ljudi shvate kolika je opasnost odlaziti u divlje parkove."Videla sam kako vlasnici psa dolaze 5 minuta kasnije da ga traže. ja sam bila daleko, ali videla sam dva ribara kako im prilaze i pretpostavljam da su im objasnili šta se desilo."Svima je jako žao zbog psa, ali to je priroda i divljina. Morate biti odgovorni sa svojim psima, ali i sa članovima porodice. Držite ih blizu sebe, čitajte znakove i poštujte činjenicu da se nalazite u divljem okruženju.

(Daily Mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track