NAJNEMARNIJI RODITELJI NA SVETU: Bez griže savesti ostavili bebu na stepeništu i otišli na žurku
Foto: Profimedia

Ostavili poruku

NAJNEMARNIJI RODITELJI NA SVETU: Bez griže savesti ostavili bebu na stepeništu i otišli na žurku

Ludi svet -
Nemenovani mladi bračni par iz Krakova u Poljskoj zaprepastio je sugrađane uradivši jednu neverovatnu stvar!

Mama (23) i njen suprug (28) ostavili su bebu u dečijim kolicima bez imalo griže savesti na stepeništu zgrade. Oni su u kolicima ostavili poruku da su otišli na žurku i to na jedan ceo dan!

Bebu od 16 meseci u mokrim pelenama pronašla je komšinica koja je iz stana izašla jer je čula glasan plač. Ona ju je presvukla, nahranila, smirila i nakon toga pozvala policiju.

"Policiji je stigla prijava da je na stepeništu jedne od zgrada pronađeno napušteno dete.Stanarka koja ga je pronašla rekla je da dete glasno plače i drhti zbog mokrih pelena", izjavio je za poljsku televiziju portparol lokalne policije Marijuš Ćarka.

Hitna pomoć je bebu prebacila u bolnicu, a policija je u dečjim kolicima pronašla poruku majke i uspela sutradan da pronađe nesavesne roditelje.

"Oni su bili potpuno zatečeni zašto ih traži policija. Majka ne vidi ništa loše u tome što je bebu ostavila na stepeništu. Rekla je da ga je ostavila samo na jedan dan, zato što je morala otići na žurku", rekao je Ćarka.

Poljakinja je optužena za krivično delo ugrožavanja zdravlja i života deteta, a da li će joj beba biti oduzeta odlučiće se na sudu u Krakovu.

(Dailymail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track