(VIDEO) Ženu je zaustavio sabraćajac-njen muž, a onda je usledio novi šok!
Foto: Printskrin

Originalan način za novosti

(VIDEO) Ženu je zaustavio sabraćajac-njen muž, a onda je usledio novi šok!

Ludi svet -
Bračni par saobraćajnih policajaca iz Kalifornije nove su zvezde interneta.

Povod je odličan kao i priča koju je do sad pogledalo više od 630.000 ljudi. Sve je počelo kada je Majk zaustavio svoju suprugu i ozbiljno joj saopštio da je prekršila saobraćajne propise.

Di Ana odglumila je šok, dok je kamera zakačena za retrovizor snimala celu situaciju.

- Mora da se šališ. Šta radiš to? - upitala je žena začuđeno svog muža.

- Izvinite, gospođo. Zaustavio sam vas zbog prekršaja pravila 21-6-55 kalifornijskog Zakona o saobraćaju. Mislim da znate šta to znači - rekao joj je Majk.

Ovo pravilo odnosi se na broju putnika u automobilu. Majk je Di Ani saopštio da je prekršila pravilo po kome na mestu vozača može dasedi samo jedna osoba.

Di Ana, i sama saobraćajni policajac, pokušala je da objasni da nije uradila ništa mimo propisa. Muž joj je ipak tražio da mu pokaže svoje isprave. Tada je i otkriveno šta se krije iza ovog zanimljivog skeča.

Di Ana zaista nije bila sam u automobilu, iako deluje tako. Majk, budući tata podigao je papir na kom je pisalo "Beba Viginton stiže u septembru 2016. godine".

U izjavi za ABC budući tata rekao je da su samo želeli da se zabave i podele svoju sreću sa drugima. Majk je dodao i da se lepim vestima najviše obradovala njihova ćerka koja jedva čeka da vidi bebu.

You'll never guess what happens when an OCSD deputy pulls over his wife for a carpool violation... #surprise #ocsdca

Posted by Orange County Sheriff's Department, CA on Monday, 28 March 2016

Uz širok osmeh i na orginalan način, ovaj par je obavestio je prijatelje i porodicu da će uskoro postati roditelji, a evo i kako je sve to izgledalo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track