PRONAŠLI SU OVAJ PAR KAKO ŽIVI U ŠUMI: Ono što je je stanovništvo uradilo za njih...Svaka čast!
Foto: Hefty

Dobrota i ljubav

PRONAŠLI SU OVAJ PAR KAKO ŽIVI U ŠUMI: Ono što je je stanovništvo uradilo za njih...Svaka čast!

Ludi svet -

Evelin Adams i Dejvid "Roki" Barlet, oboje 55 godina, zajedno su već 22 godine i ludo su zaljubljeni jedno u drugo, ali život nije bio uvek blag prema njima.

Poslednje 3 godine oni žive u šumi u Južnoj Tampi, Florida, a pre toga preživeli su 6 meseci života ispod mosta.Policajac Daniel Mekdonald iz odeljka Južne Tampe imao je misiju da pomogne ovom paru da pronađe dom. Po njemu, ako bi se venčali lakše bi dobili kuću. Nažalost, par nije mogao da skupi 93.50 dolara za dozvolu za venčanje. Evelin je rekla:"Nije to samo zbog papira. Hteli smo d ato uradimo kako treba."Evelin ne može da radi zbog medicinskog stanja, a Roki je nezaposlen, pa se par bori da sastavi kraj s krajem. Roki želi da radi, ali niko neće da mu da posao zbog njegovih godina i stanja srca.

Kada se pročulo za njihov problem, stanovništvo je izašlo u susret. Vlasnik Kros Krik Ranča, Boni MekŠeri, kontaktirao je policajca Mekdonalda i ponudio da bude domaćin cele ceromine venčanja. Ali, velikodušnost se nije tu zaustavila: donirali su venčanicu za Evelin i odelo za Rokija, hranu i piće, pa čak i cveće! Sve ukupno stanovništvo je doniralo oko 20.000 dolara u različitim uslugama.Ovaj beskućni par imao je svoje venčanje iz snova 1.aprila zahvaljujući ljubavi i dobroti stanovništva.

Evelin je rekla:"Ovo je kao ostvarenja sna. Niko nikada nije tako nešto učinio za Rokija i mene."Evelin i Roki beskućnici su 6 godina i nisu navikli da ljudi išta čine za njih. I dobre vesti se nisu tu zaustavile:Sada u braku i na dobrom putu da im se odobri kuća, par se seli u njihov stan u pondeljak."Svaki dan sanjam taj stan", rekla je Evelin.

(Hefty)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track