(VIDEO) DELUJE KAO OBIČNA KUKA NA ZIDU: Bićete šokirani kada vidite šta zapravo radi i čemu služi!
Foto: Jutjub

Oprez

(VIDEO) DELUJE KAO OBIČNA KUKA NA ZIDU: Bićete šokirani kada vidite šta zapravo radi i čemu služi!

Ludi svet -

Sa kamerama koje se svuda nalaze u današnje vreme, bitno je da znate da vas ne gleda samo "veliki brat", to može da bude vaš komšija, kolega ili bilo koja vrsta poremećenog voajera.

Sve što je potrebno je skrivena kamera za koju mislite da je nemoguće ne otkriti, ali s obzirom na tehnološki napredak i kreativne načine za implementaciju i skrivanje...sve je moguće!Kamere su danas izuzetno male i omogućavaju lako skrivanje. Jedan od primera je ova kuka na zidu u sobi devojke na koledžu, a nikada vam ne bi palo na pamet da je kamera unutra. Ipak, ova žena je inžinjer koja je radila na naftnoj platformi i odlučila je da još jednom pogleda ovu kuku. Tada je otkrila da je to zapravo skrivena kamera.

Bila je užasnuta činjenicom da je neko pratio svaki njen korak i posmatrao je. Za CNN je rekla sledeće:"Svaki dan, anksioznost i strah preovladaju jer pomislim da će se snimak pojaviti negde na internetu i to me proganja."Kako uopšte ove male kamere rade? Ovde imamo objašnjenje kako rade kao i činjenicu koliko "nevino" izgledaju. Svaki put kada se nalazite u nekom novom okruženju, budite na oprezu prema sumnjivim stvarima na zidu i ako otkrijete nešto, pozovite policiju. Ovo su vrlo ozbiljni zločini, a na građanima je da prijave sve kriminalne aktivnosti.

(Damn)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track