(VIDEO) JAVIO MU SE BOG LIČNO Vidovnjak iz Perua: Ogroman asteroid danas će udariti Zemlju!
Foto: Profimedia

Smak sveta

(VIDEO) JAVIO MU SE BOG LIČNO Vidovnjak iz Perua: Ogroman asteroid danas će udariti Zemlju!

Ludi svet -

Vidovnjak iz Perua, pastor Rikardo Salazara, kaže da mu se u snovima javio Bog lično i najavio kraj sveta za 16.05.2016. godine.

"U Zemlju će 16. maja udariti ogroman asteroid koji će izazvati brojne potrese i smrt više od milijardu ljudi", rekao je Salazara, ali i najavio novi Hristov dolazak.

Još pre mesec dana, prema njegovim predviđanjima, na nebu se pojavila zvezda koja je iz noći u noć postajala sve veća. Rusi su ubrzo shvatili da to nije obična zvezda već asteroid.

Ipak prema Salazarovim rečima, taj asteroid će danas udariti u našu planetu i "presuditi nam". On kaže da će udar ovog asteroida dovesti do zemljotresa i cunamija, takođe proradiće vulkani, a Kalifronija će nestati.

"U junu počinje 3. svetski rat", kaže Salazara. Salazara predviđa da će Kina i Rusija započeti rat protiv SAD tri meseca nakon što Evropa, zbog najezde izbeglica, zatvori svoje granice.

Zatvaranje granica, odnosno ograničavanje prolaska izbeglica već se dogodilo.

Salazara je, inače, peruanski pravnik s adresom u Japanu, a plan mu je da izgradi najveći hrščanski hram na svetu. Kaže da mu se u snovima i priviđenjima javio Bog i rekao mu da je upravo on njegov medijum za prenošenje predviđanja svetu.

Evo šta sve predviđa Salazara:

25. oktobra 2016. godine završiće se Treći svetski rat. Pobediće Rusija i Kina jer će Amerika biti oslabljena zbog udara asteroida.

Marta 2017. godine kineski juan postaće prva globalna valuta.

Krajem 2018. pa do sredine 2019. godine Rusija će napasti Izrael.

2020. godine pojaviće se Antihrist koji će vladati u Božjem hramu u Jerusalimu. Počeće i otvoreni progon hršćana.

2023. godine na Zemlju će se vratiti Isus Hrist jer u Bibliji stoji da će Antihrist Zemljom vladati 42 meseca.

(Express.co.uk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track