(VIDEO) ONE SU KRALJICE BELFIJA I ZNAJU POSAO: Napumpane guze bliznakinjama donose milione dolara!
Foto: Jutjub

Ima se može se

(VIDEO) ONE SU KRALJICE BELFIJA I ZNAJU POSAO: Napumpane guze bliznakinjama donose milione dolara!

Ludi svet -

Nađa i Dana Bruna su ulaganjem u svoje stražnjice, čini se, napravile najbolju investiciju u životu. Naime, one im danas samo putem Instagrama donose 30 hiljada dolara mesečno...

Nađa i Dana (30) su, pogađate, sestre bliznakinje. One su pre nekoliko godina odlučile da povećaju stražnjice i postanu slavne na Instagramu. Ipak, slava tu, naravno, nije bila u prvom planu. Bila je to zarada koja je danas veća nego što su ikada uopštee mogle da sanjaju.

Sestre dnevno naprave oko 150 selfija i fotografija, ali to im se isplati. Devojke su naime nedavno priznale da samo putem Instagrama zarade oko 30 hiljada američkih dolara mesečno. Na godišnjem nivou to je 360.000 dolara!

Argentinke koje žive na Floridi na Instagramu prati više od milion ljudi, a zbog svoje slave ne plaćaju ni plastične operacije - lekari ih odrađuju besplatno u zamenu za promociju. Opseg njihovih guza nakon poslednje operacije povećao se iznad metra i sada iznosi točno 102 cm. No, Nađa i Dana ne misle da stanu na tome. Osim što planiraju da ojačaju svoj 'brend', nešto slično prema svemu sudeći očekuje i njihove stražnjice.

"Mi smo tašte žene i toga smo svesne. Što više operacija napraviš, to ih više i želiš", kaže Nađa."Na početku sam se oko svega toga osećala pomalo loše. Mi smo za muškarce isključivo seksualni objekti. No, onda sam sagledala stvari s druge strane - da muškarci nisu takvi, ja sad ne bih imala posao i ne bih mogla toliko da zarađujem", zaključila je.

(Dejli Mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track