OVAJ STAN PRIPADAO JE NEKOME KO JE BOLOVAO OD ŠIZOFRENIJE: Videti ove slike je zaista teško i bolno!
Foto: Reddit

Strašno!

OVAJ STAN PRIPADAO JE NEKOME KO JE BOLOVAO OD ŠIZOFRENIJE: Videti ove slike je zaista teško i bolno!

Ludi svet -

Nije tajna da šizofrenija ugrožava kvalitet života onih koji boluju od nje.

Oni koji znaju nekoga sa šizofrenijom, znaju koliko je teško gledati nekoga koga volite dok prolazi kroz takvu borbu. Ova bolest ne utiče samo na njihovu percepciju sveta, već može da utiče i na njihovo generalno stanje bića.Preko vikenda, korisnik Reddita postovao je seriju fotografija iz unutrašnjosti kuće koje je nakada pripadala čoveku sa šizofrenijom. On je živeo sam, a uslovi u kojima je živeo slomiće vam srce.Prva staniva, ormani. Reditor kaže da su to najverovatnije najužasniji ormani koje je ikada video.

Ovo su dušeci na kojima je navodno spavao 20 godina.

Kako je rekao, simptomi šizofrenije kod ovog čoveka pojavili su se ubrzo nakon njegovog razvoda. Od tada je živeo u bedi skoro 2 decenije.

Navodno smard unutra je bio užasan - nešto između đubreta i izgorele plastike...

Ovako je izgledao sto. U ćošku pored prozora, nalazila se i neka vrsta tanjira.

Kako uopšte pod može ovako da se isprlja?!

Upozoren je da ne otvara frižider, ali naravno on nije poslušao savet. Prenećemo vam tačne reči kako je on opisao sledeću situaciju.

"Mirisalo je na povrće i sirće koje se raspalo i istrunulo. U trenutku kada sam ga otvorio, počele su oči da me peku i krenule su mi suze. Pomirisio sam u životu razne grozne stvari, ali ovo je bilo nešto najgore!"Postoji i kupatilo koje je još gore. Na sreću, ova priča ima srećan kraj. Prema korisniku Reddita, čovek je dobio medicinsku pomoć koja mu je bila potrebna i sada radi u IT sektoru vlade. Bravo!

(ViralNova, foto Reddit / PortableDinosaur)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track