(FOTO) NISU JE PUSTILI U AVION ZBOG ŠORTSA: Ta odluka ih je baš skupo koštala!
Foto: Printskrin

Neprimereno

(FOTO) NISU JE PUSTILI U AVION ZBOG ŠORTSA: Ta odluka ih je baš skupo koštala!

Ludi svet -

Megi Mekmafin krenula je na put ali joj nisu dozvolili da uđe u avion jer su smatrali da je neprimereno obučena.

Kada je krenula da se ukrca u avion, posada je zaustavila i objasnila da bi prvo morala da se presvuče. To je ovu plesačicu potpuno šokiralo.

Bila je odevena u bokserice, duksericu i čarape, što je za nju bilo potpuno normalno ali se zaposlenima na aerodromu nije ni malo dopalo.

Njena drugarica je odmah objavila na Fejsbuku fotografije ispod kojih je napisala: "Ovo je moja drugarica obukla prošle nedelje kada joj nisu dozvolili da se ukrca na avion koji je leteo od Sijetla do Bostona, koji je pošteno platila".

This is Maggie McMuffin. Maggie is a burlesque performer and also a friend. This is what she was wearing last week when...

Posted by Molly McIsaac on уторак 24. мај 2016.

Ona je i dodala da je Megi bila primorana da ode i kupi odeću koja će je malo pokriti. Politika ove avio kompanije jeste da oni imaju prava da "uklone" sve one čija je odeća nepristojna, neprimerena, uvredljiva...

"Vratili su mi odeću, a čak su mi ponudili i 162 dolara. Tražila sam samo da mi vrate novac koji sam im dala za kartu, jer ne želim da letim više s njima. Na kraju sam ušla u avion, ali sam morala da se presvučem", rekla je Megi za "Metro".

Portparolka te avio agencije je rekla za "Metro" da joj nisu dozvolili da šeta tako obučena samo da ne bi uvredila druge.

Ona je stigla na željenu destinaciju, a od te avio agencije je dobila i novac za troškove, ali i kredit za buduće letove.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track