UŽASAVAJUĆA PRIČA: Doktori pronašli zlog blizanca u njenom mozgu!
Foto: Toprated

Strašno!

UŽASAVAJUĆA PRIČA: Doktori pronašli zlog blizanca u njenom mozgu!

Ludi svet -

26-godišnja Jamini Karanam je apsolvent na Indijana Univerzitetu. Počela je da oseća poteškoće pri čitanju i slušanju u septembru prošle godine.

Imala je i poteškoće pri jelu i uvek je osećala bol koji se širi iz glave ka celom telu.Kada neko dobije dijagnozu tumora mozga, to je obično strašna i alarmantna stvar. Za ovu 26-godišnju devojku iz Indijane, to nije bilo strašno. Strašne vesti je tek dobila. Navodno, tumor mozga koji je razboleo zapravo je bio njen nerođeni blizanac.

Tokom operacije, doktori su pronašli embrion blizanca koji je imao kosti, kosu i zube u mozgu Jamini Karanam u bolnici u Los Anđelesu.S obzirom da je ona student medicine imala je poteškoće da sama sebi uspostavi dijagnozu zbog različitih simptoma koje je imala. Nije mogla da jede i uvek je bila u bolu.

Na svom blogu napisala je:"Onda su došle glavobolje. Morala sam i da uzostajem sa posla. Zatim su došli doktori. Prvo par njih, a onda i više."

Dijagnoze i pregledi pokazali su da se tumor nalazi u određenom delu mozga. U martu 2015. godine, upoznala je doktora Hrajira Šahiniana, koji je radio inovativne operacije na mozgu.

Doktor je ostao u šoku kada je shvatio da je tumor zapravo teratoma za koju se veruje da je blizanac koji se nikada nije razvio u fetus. Vekovima, teratome zbunjuju naučnike da li je to nerođeni blizanac ili retki tumor.

Operacija je bila potpuni uspeh i olakšanje da nije rak. Procedura je koštala 32.437 dolara, a novac su joj pomogli prijatelji da skupi. Sada je na putu ka oporavku.(Top Rated Viral)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track