OVAJ BESKUĆNIK BODI BILDER JE PRAVA ZVER: Definitivno zaslužuje vaše poštovanje!
Foto: Jutjub

Svaka čast

OVAJ BESKUĆNIK BODI BILDER JE PRAVA ZVER: Definitivno zaslužuje vaše poštovanje!

Ludi svet -

Teretane i fitnes klubovi nateraće vas da verujete da ako želite trbušnjake i jake bicepse morate da potrošite pravo malo bogatstvo - ali to je samo marketing.

Ne trebaju vam fensi lični treneri i skupe mašine kako biste dostigli Adonis status, oh ne - sve što vam je potrebno jeste volja i motivacija da budete u formi.Kako znamo ovo? Zahvaljujući Žaku Sajahu. U svojim 50-im godinama, Žak je nažalost beskućnik, tako da nema pristup svim tim skupim dodacima i gedžetima sa kojim raspolažu današnje teretane.

Živi na ulicama Pariza sa svoja dva psa, ali je u formi takvoj da mnogi mladići žele da budu kao on, ali kako to uspeva? Žak je postao viralna priča pre 2 godine, ali sada je opet u centru pažnje. Očigledno zbog činjenice da je beskućnik, Žak nema tegove, on radi sa sopstvenom težinom i trening mu je efektan.Francuz je takođe stvorio i neke čudesne improvizovane sprave.

Vežbanje je očigledno samo deo dobijanja ovakve forme, ishrana je ipak najbitniji faktor. Žak možda ne može sebi da priušti biftek za večeru, ali uglavnom jede povrće.Ukratko, Žak je svima pokazao da skupa teretana nije ključ zgodnog tela.(ViralThread)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track