JA SAM TVOJ OTAC, PISALO JE U PISMU: 20 godina kasnije nije mogla da zadrži suze!
Foto: Tviter

Emotivno

JA SAM TVOJ OTAC, PISALO JE U PISMU: 20 godina kasnije nije mogla da zadrži suze!

Ludi svet -

Pre 2 godine, 17. decembra 2014. godine, korisnik Tvitera Misa iz Japana, dobila je pismo od svog oca kada je napunila 20 godina.

To je pismo koje je on napisao pre tačno 20 godina, dan nakon što se Misa rodila. Otkrila je neke stvari kada je pročitala ovo pismo na 4 strane:Njen tvit je glasio: "Ovo je pismo koje je napisao moj otac dan nakon što sam se rodila. Pročitala sam ga i kajem se zbog dosta stvari. Bilo je trenutaka kada sam baš zadavala muke svojim roditeljima. Ipak oni nikada nisu odustali od mene i uvek su mi pružali mnogo ljubavi. Sada je na mene red da učinim mamu i tatu srećnim. Ovo pismo me je rasplakalo, a dan je tek počeo!""Draga 20-godišnja Misa, Danas je nedelja, 18. decembar, 1994. godine. Ja sam tvoj otac. Napuniću 31 godinu za 2 dana. Kada budeš ovo pročitala, imaću 51 godinu. Rođena si 17. decembra u subotu. Bio sam jako srećan kada sam čuo da si devojčica!!! Takeši, tvoj brat, i Misa, moja devojčica - ovo me čini neizmerno srećnim!! Već sam izabrao ime za tebe, "Misa". Rekao sam tvojoj majci i njoj se jako dopalo.

Reč "sa" u tvom imenu znači: mala peščana plaža koju su ispolirali talasi vremenom. "Mi" znači: lepota zalazećeg sunca na plaži.Pretpostavljam da si izrasla u prelepu devojku tokom vremena. 17. decembar, 2014. godine će doći brzo i ti ćeš tada napuniti 20 godina. Ne mogu da te zamislim veliku, ali već se radujem da te vidim takvu.Tvoja mama i Takeši su sada sa tobom u Hirošimi u kući tvog dede, pa sam ja sam kod kuće. Putovao sam mnogo zbog posla, ali dolazim brzo opet da te vidim.Od kada se Takeši smirio i fin je dečak, želim da ti budeš ona divlja. Ti is ćerka, pa ćeš verovatno biti fino i brižno dete. Baš se pitam da li si na fakultetu dok ovo čitaš?Siguran sam da si postala divna žena koju sam zamišljao da češ biti: brižna i društvena, Tvoja majka i ja ćemo živeti samo za tebe i za brata. Sa zadovoljstvom.Ti di rošena da budeš sa nama i nikada te neću ostaviti. Uvek ću biti sa tobom. Nećeš biti nikad sama vikendima. Provešću maksimalno vremena sa tobom. Sve ću dati za tebe i Takešija. Radiću mnogo kako bi izdržao svoju porodicu i kako biste vi bili srećni.Majka će se uskoro vratiti na posao, pa ćeš ti ići u jaslice. I ja ću biti tu. Posećivaću sve festivale i događaje u tvojoj školi dok budeš rasla. Praviću mnogo fotografija i organizovaću ih kako bi ti imala da pogledaš jednog dana kada ja budem star i sed. Ko zna, možda ću do tada imati i unuče.Imam nešto da te zamolim. Ako jednog dana našoj porodici ne bude išlo dobro, ako budeš ljuta na mene podseti me da sam obećao da ću doneti samo radost ovoj porodici. Ako budemo srećna porodica reci "hvala" svojoj majci.I na kraju, čestitam na odrastanju. Volim te još od kada si bila u majčinom stomaku. Znam da ću te isto voleti i kad imaš 20 godina. Ostanimo prijatelji čak i kada odrasteš."(Hefty)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track