(18+ VIDEO, FOTO) ORGIJE, DROGA I PROSTITUCIJA: Šta se dešava u evropskoj Sodomi i Gomori!
Foto: Youtube

Haos

(18+ VIDEO, FOTO) ORGIJE, DROGA I PROSTITUCIJA: Šta se dešava u evropskoj Sodomi i Gomori!

Ludi svet -

Magaluf je odmaralište na Majorci koje je posebno popularno među mladim Britancima. Ipak, tamo često dolaze i mladi Rusi, Nemci i Skandinavci željni ludog provoda i razuzdane zabave.

Lokalno stanovništvo se često žali da im Magaluf uništava ugled jer je već godinama poznat po divljem ponašanju turista koji goli šetaju ulicama, a neretko se i seksaju usred bela dana na plaži. Nije potrebno posebno naglašavati da su ulice Magalufa noću pune drogiranih i pijanih turista koji neretko prespavaju izvan apartmana, a sutra nastave dalje.

Suveniri koji se mogu pronaći na Magalufu ne nose obrise plaža, već natpise "Volim drolje" ili "Volim oralni seks", a prostitutke se mogu videti na svakom koraku.

Odmaralište je postalo posebno zanimljivo javnosti nakon što se na internetu pojavio snimak mlade Britanke koja je seksualno zadovoljavala čak 20 muškaraca u zamenu za besplatno piće. Britanski mediji su bili zgroženi pričom, a Magaluf je nakon toga postao veoma ozloglašen među starijim Britancima, ali još popularniji među onim mlađima.

Britanski Dejli Mejl je napravio reportažu o Magalufu u kojoj su prikazali kako izgledaju ulice tog odmarališta noću. Polugole devojke u gaćicama, mnoštvo pijanih turista onesvešćeno na ulici, hitne i policijske patrole svakodnevica su ove evropske Sodome i Gomore, kako je često nazivaju.

Kako to izgleda u stvarnosti, pogledajte u videu i na fotografijama.

(Index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja