(FOTO) GNUSNA MODA: Kada budete videli zašto je postavila ovu vruću fotku, zgadićete se
Foto: Twitter Printscreen

Pustili smo modu niz reku

(FOTO) GNUSNA MODA: Kada budete videli zašto je postavila ovu vruću fotku, zgadićete se

Ludi svet -

Sara Luiz Brajan iz Engleske je modna dizajnerka toliko specifičnih kreacija da ćete istovremeno biti zgroženi i impresionirani.

Sara je dosad napravila haljinu od bombona, što je svakako mnogo običnije od onoga što ćemo vam ovde prikazati. Najnovija kreacija ove 28-godišnje dizajnerke zahteva, u nedostatku boljeg izraza, organski materijal kako bi uspela.

Sara nikome nije rekla kako će izgledati najnovija haljina, ali ako pogledate njene prethodne, bolje reći, kreature, imaćete približnu viziju. Naime, ona je napravila haljinu od stidnih dlačica! Ne želimo ni da znamo kako je tražila donore, ali eto. U poređenju sa ovim je odevanje Lejdi Gage konvencionalno.

Ako je za utehu ona je prethodno dezinfikovala hrpu dlaka koje je dobila. Kako sama kaže, bilo je izuzetno naporno raditi sa ovom vrstom "materijala", ali je posle mesec dana ponosno pokazala rezlutat teškog rada.

Sara ima velike planove za najnoviju kreaciju, prvenstveno, želi da je proda za 10.000 funti. Nismo bez razloga pomenuli Lejdi Gagu, jer se i Sara nada da će neko od ekscentričnijih umetnika ubrzo priuštiti sebi ovi originalnu haljinu.

(Hefty.co)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track