(VIDEO, FOTO) DEVOJČICA OD 12 GODINA NALJUTILA SVET: Ona je lovac i u lovu uživa!
Foto: Printskrin/Jutjub

Nema nameru da odustane od svoje pasije

(VIDEO, FOTO) DEVOJČICA OD 12 GODINA NALJUTILA SVET: Ona je lovac i u lovu uživa!

Ludi svet -

Ariana Gourdin ima 12 godina i nije kao druge devojčice. Ne zanimaju je lutke, princeza Elza i bojanke. Ona je strastveni lovac na divlje životinje.

Ariana je navukla bes kada je na društvenoj mreži Fejsbuk objavila fotografiju na kojoj pozira zajedno sa svojim trofejem - zebrom.

"Jedan od mojih ulova iz snova!" pisalo je pored fotografije na kojoj devojčica drži luk i strelu.

Da li bi dete od 12 godina trebalo da se bavi lovom? Mala Ariana ne vidi ništa loše u tome.

"To je nešto što ja volim i u čemu uživam, pa želim da svoje iskustvo podelim sa drugim ljudima", objašnjava ova devojčica.

Otac devojčicu već 5 godina vodi na najrazličitije lokacija i putovanja tokom kojih zajedno love divlje životinje. Na samo jednoj fotografiji na Fejsbuku devojčica je dobila preko 73.000 komentara u kojima ljudi strastveno negoduju. Neki je nazivaju "bolesnom" i optužuju je da "mrzi životinje". Devojčica je kako kaže brzo naučila lekciju pa je na svom profilu napisala: "Moja poslednja fotografije izazvala je mnogo komentara i uvredila neke ljude. Naučila sam lekciju. Izvinjavam se zbog toga".

Međutim, otac devojčice ne misli da njegovo dete treba bilo kome da se izvinjava zbog ljubavi prema lovu:

"Ponosni smo što smo lovci i nikada se neću izviniti zbog toga", rekao je Eli Gourdin, otac devojčice.

On je ispričao da su njegova devojčica i on jednom čak učinili dobro delo kada su u jednom rezervatu ubili stariju žirafu kako ne bi jela hranu mladim žirafama i "uzalud trošila resurse". On je takođe dodao da je meso te žirafe donirano lokalnom selu i da je tako obezbeđeno 800 obroka za siromašne. Uprkos kontroverzama, mala Ariana rekla je da se neće odreći svoje pasije.

(zivotinje.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track