Samo venčanica košta 600.000 evra

(VIDEO, FOTO) NAJEKSTRAVAGANTNIJE VENČANJE SVIH VREMENA: Kad tajkun udaje ćerku sve pršti od luksuza

Ludi svet -

Ćerka naftnog tajkuna Ilkoma Šokirova izgovorila je sudbonosno da na raskošnom venčanju u Moskvi koje mediji nazivaju najekstravagantnijim svih vremena.

Madina Šokirova nosila je haljinu optočenu dragim kamenjem koju su za nju kreirali britanski dizajneri, a koja je koštala 40 miliona ruskih rubalja, odnosno skoro 600.000 evra.

Identitet mladoženje nije poznat, zna se samo da se preziva Sador. Venčanju je prisustvovalo 900 zvanica.

Najviše pažnje, osim basnoslovno skupe venčanice, privukla je svadbena torta, visoka preko tri metra.

Devojačko veče ruska bogatašica provela je sa prijateljicama u odmaralištu u španskom gradu Marbelja, gde je sa prijateljicama otputovala privatnim avionom. Potom je još jedno devojačko veče organizovala u luksuznom restoranu u Rusiji.

Samo na zabavne sadržaje večeri, koji su uključivali plesače i muzičare, potrošeno je 30 miliona rubalja, odnosno oko 425 hiljada evra.

Iako se porodica mlade svim silama trudi da sakrije sve detalje svog privatnog života, mediji navode da je Ilkom Šokirov vlasnik najluskuznijeg hotela u uzbekistanskoj prestonici Taškent. Pored toga, poseduje i 65 odsto deonica jednog od najvećih šoping centara u Uzbekistanu, kao i nekoliko hotela u Moskvi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja