(UZNEMIRUJUĆE FOTO) UŽAS: Muškarac (27) stavio je burmu na penis iz šale a onda je nastao PAKAO
Foto: Profimedia

Pokajao se

(UZNEMIRUJUĆE FOTO) UŽAS: Muškarac (27) stavio je burmu na penis iz šale a onda je nastao PAKAO

Ludi svet -

Neimenovani dvadesetosmogodišnji muškarac iz Južne Afrike odlučio je upotrebi svoju burmu kao seksi igračku, a ubzo je shvatio da to nije bilo vredno sramote i bola koji je doživeo.

Majka ga je brzo odvela u bolnicu gde su navodno morali da isisaju krv iz njegovih genitalija nakon što mu se zaglavio uzak prsten. Priznao je da je sam stavio prsten četiri sata ranije i to po preporuci nekih prijatelja. Nakon što su mu genitalije otekle i poplavele, a on je osećao jake bolove, zabrinuta majka ga je odvela u bolnicu u Južnoj Africi.

Kako navodi Južnoafrički medicinski žurnal (South African Medical Journal – SAMJ) njegov penis je bio podignut, bez boje i burma ga je ozbiljno ograničila. Momentalno su ga odveli na operaciju gde su doktori pokušali nekoliko metoda kako bi skinuli prsten, uključujući i operacionu testeru. Pošto je zbog prstena penis otekao, doktori su morali da isisaju krv iz njega.

"Primio je nekoliko uboda sa špricevima od 20ml, a kada je otok spao prsten je uspešno odstranjen", piše SAMJ.Posle operacije i nakon što su ga stavili na jake antibiotike muškarac se uspešno oporavio i tri dana kasnije pušten je iz bolnice.

Brojni detalji u vezi sa ovom nesrećom ostali su nepoznati, a poznato je da se supruga ovog muškarca porodila carskim rezom tri nedelje ranije i da je stavio burmu na penis iz erotskih razloga.

Doktori su rekli kako je ovakva situacija retka. ali da se s vremena na vreme desi i to na različitim delovima sveta. Dodaju i da je ovo stanje za njih veliki izazov zato što ne postoji zvaničan tretman.

Upozoravamo vas na uznemirujući sadržaj ovih fotografija, ali ukoliko zaista postoje i oni koji žele da pogledaju, oni to mogu učiniti OVDE.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track