(VIDEO) ESTER JEDE KAO MEĆAVA: Mikro-prase sad NARASLO na 300 KG
Foto: Printscreen

Neobičan kućni ljubimac

(VIDEO) ESTER JEDE KAO MEĆAVA: Mikro-prase sad NARASLO na 300 KG

Ludi svet -

Stiv i njegov partner Derek Valter iz Ontarija u Kanadi morali su da zbog ljubimca kome su dali ime Ester kupe novu kuću.

"Niko mi nije rekao da će kad poraste biti ovako velika svinja", nemoćno sleže ramenima Stiv Dženkins, jedan od nesrećnika koji je pre dve godine dobio na poklon mikro-prase, koje je u međuvremenu izraslo u svinju tešku 300 kilograma.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Uz to Ester je i velika zvezda na Fejsbuku gde ima preko milion fanova. Izdržavanje ovako velikog kućnog ljubimca osim što donosi velike probleme vezano za higijenu, ostavlja i popriličnu rupu u kućnom budžetu.

Godišnje Ester pojede hrane, uglavnom voća i povrća u vrednosti od čak 1.800 dolara. Stiv i Derek osim Ester imaju još dva psa i mačku.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

"Već duže vreme Derek i ja živimo poričući realnost da je Ester ogromna. Prijatelji kad nam dođu kažu da je ona sve veća i veća. Ali kada je počela da uzima hranu sa stola u kuhinji i kada je kauč postao, mali shvatili smo šta se događa. Mi smo je usvojili i ne želimo da je se odreknemo", dodao je Stiv.

Derek i Stiv su razvili biznis prodajući kalendare, razglednice i šolje sa fotografijama svoje ljubimice. Esterini fanovi preko Fejsbuka mogu da prate njene dnevne aktivnosti od spavanja do hranjenja.

Daily Mail

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track