(VIDEO) UKLETO SELO: Tvrde da je demon zaposeo čak 30 meštana. Nekontrolisano besne i imaju vizije!
Foto: Youtube Printscreen

Nečista posla

(VIDEO) UKLETO SELO: Tvrde da je demon zaposeo čak 30 meštana. Nekontrolisano besne i imaju vizije!

Ludi svet -

Panika u Santa Tomasu u Nikaragvi: ljude koje obuzme ovo stanje ili demon navode kako im se ukazuju razne vizije, a njima dolaze imena iduće žrtve...

Pronašli smo lutku koja je na sebi imala crnu vrpcu i zeleni krst nasred čela, rekla je Marisela iz Santa Tomasa, "ukletog" sela u Nikaragvi u Srednjoj Americi. Ljudi iz Santa Tomasa ne znaju šta da rade, tvrde kako je više od 30 njihovih suseda zaposeo demon.

Uz nekontrolisano povraćanje, vrtoglavicu i anksioznost osoba koja je opsednuta pokazuje ekstremni bes i strah. Ovo nije prvi put da su se ovakvi simptomi manifestovali među stanovništvom Srednje Amerike. Stručnjaci su ovo stanje nazvali "grisi siknis" (što se grubo može prevesti kao "masna bolest").

Ljude koje obuzme ovo stanje ili demon navode da im se ukazuju razne vizije. U tim vizijama im dolaze imena iduće žrtve. Marisela je zajedno sa ostalim meštanima danima pretraživala selo kako bi pronašla uzrok prokletstva. Nakon potrage u obližnjoj šumi su pronašli lutku koja je oko sebe imala vrpcu i krst na čelu i za koju veruju da je uzrok demonskih uticaja.

Da bi zaustavili prokletstvo za koje smatraju da je na selo bačeno planiraju da spale lutku, te se nadaju da će to biti dovoljno.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Crni mart - Zbog ovih događaja Srbi se naježe na pomen tog meseca

(Mirror)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track