DA LI JE REALNO? Muškarci šminkaju polni organ, a razlog je neverovatan!
Foto: Profimedia

ŠOK!

DA LI JE REALNO? Muškarci šminkaju polni organ, a razlog je neverovatan!

Ludi svet -

Nekoliko muškaraca probalo je konturisanje, odnosno senčenje šminkom, kako bi im penis izgledao veći. Među njima je i šminker Džefri Star, koji kaže da uživa u šminkanju polnog organa.

"Često šminkam polni organ", kaže Džefri koji objašnjava da to radi dok je penis u erekciji, da bi kasnije izgledao veće.

Verovali ili ne, šminkanje "alatke" nije novost - uputstva o tome kako se to radi na mrežama su popularna već nekoliko godina. Šminkerka Hana Sorša objašnjava da je poenta u tome da se šminkom "istaknu oblik i definicija".

"Počela bih malo tamnijom bojom, tako što bih osenčila ‘ivice’ kako bi se stvorila definicija, a penis vizuelni izgledao duže". A kada je reč o senčenju, tu se stvari već malo komplikuju.

"Moramo da vodimo računa o tome gde svetlost inače pada, što je uglavnom na donju polovinu polnog organa. Tu treba da ga našminkamo da bi izgledao veće!", kaže Sorša. Iako svako ima pravo da svoj polni organ ne šminka ili šminka ako mu tako odgovara, mi mislimo da je ovo potpuna ludost.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Mondo, Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track