(VIDEO) DEVOJKA UZNEMIRILA SVE SNIMKOM IZ ČERNOBILA: Pojela je radiokativne jabuke, a evo šta joj se desilo!
Foto: Printscreen

RETKO KO BI SE USUDIO

(VIDEO) DEVOJKA UZNEMIRILA SVE SNIMKOM IZ ČERNOBILA: Pojela je radiokativne jabuke, a evo šta joj se desilo!

Ludi svet -

Devojka, koja ne želi otkriti svoje pravo ime, objavljuje video snimke sa svojih istraživanja na području Černobila. Meri radijaciju kako bi pokazala da mesto uopšte nije opasno.

(VIDEO) OVO JE HRVATSKI ČERNOBIL: Crno brdo kod Zadra gotovo jednako opasno kao nuklearka

Nakon eksplozije nuklearnog reaktora u Černobilu 1986. godine retko ko se usuđuje posetiti ovo područje, a ako se tamo i uputi zadržava se vrlo kratko. Ali jedna devojka, koja se na "Jutjubu" predstavlja kao "bionerd23", na radioaktivnom području često provodi vreme i tvrdi da ono što nam se predstavlja kao opasno to zapravo nije.

Ona je čak snimila sebe kako jede radioaktivne jabuke. Za nju ništa nije preriskantno ni preradioaktivno. Golim rukama je skupljala krhotine nuklearnog reaktora, u krugu Černobila, jurila je besna lisica, a snimila je i ogromne somove u jezercetu na području Černobila.

"Verovatno nisu mutanti, verovatnije je da su toliki jer ih niko ne pokušava uloviti", objašnjava ona smireno promatrajući mrzovoljnog soma. Devojka je navodno iz Nemačke ili je duže vreme tamo živela. Svoje pravo ime ne otkriva i tvrdi kako njena ličnost uopšte nije bitna.

" Niko ne bi trebao obožavati naučnika već samo njegov rad. Osoba ovde nije bitna", napisala je u mejlu jednom internetskom portalu. Mnogi komentatori je podržavaju i poručuju joj kako je "super, kul i hrabra", dok drugi pitaju zašto rizikuje svoj život.

Kurir.rs, Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Ratoborni petao vs. iskeženi pas - na koga biste se kladili u ovoj borbi?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track