Najnovije vesti

IZA OVE FOTKE SE KRIJE JEZIVA PRIČA: Baka se slikala u staračkom domu, a sledićete se kada vidite ko stoji iza nje!
Foto: Printscreen/Twitter

PROŠLOST POKUCALA

IZA OVE FOTKE SE KRIJE JEZIVA PRIČA: Baka se slikala u staračkom domu, a sledićete se kada vidite ko stoji iza nje!

Ludi svet

Kad je baka Denis Ruselove napunila 94 godine, njen um je počeo da se pogoršava, pa je morala biti smeštena u domu za negu starih.

Prva nedelja u kući bila je teška za celu porodicu, tako da je krajem sedmice, koja je bila 17. avgusta 1997. godine, porodica izašla na piknik. Tada je Denisina sestra spontano uslikala ovu fotku. Slika je razvijena i niko joj nije posvetio veliku pažnju u narednih nekoliko godina.

(VIDEO) SVI SU GLEDALI U ZADNJICU OSAMNAESTOGODIŠNJE SARE DOK JE TVERKOVALA: Reakcija njenog oca će vas ostaviti u potpunom šoku!

U aprilu 2000. godine, baba je preminula i na Božić, njena sestra je počela da gleda kroz neke fotografije i naišla je na ovu sliku. Tada je primetila da je čovek stajao iza njihove bake. Kada je Denise stigla na proslave Božića, njena sestra je pitala ko je čovek koji stoji iza njihove bake. Denise je shvatila da izgleda kao identično njen deda, koji je umro u avgustu 1984. godine.

Njihova porodica veruje da je pokojni deka sve vreme bio u domu, kao i uvek u bakinom teškom periodu u životu. Još jedno iznenađenje na slici, što je čini jezivom, je da na fotografiji postoji još jedno lice. Ako pogledate iznad crvenog automobila u grmlju, videćete belo lice sa crnom kapuljačom preko.

Kurir.rs/Thehauntedinternet, Foto: Printscreen/Twitter

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...