BOGATA DECA IZNAJMLJUJU PARKIRANE AVIONE ZA SLIKANJE: Za samo 200 evra moguće je lažirati život milionera – za Instagram!
Foto: Profimedia

ŠTA JOŠ NEĆE SMISLITI?

BOGATA DECA IZNAJMLJUJU PARKIRANE AVIONE ZA SLIKANJE: Za samo 200 evra moguće je lažirati život milionera – za Instagram!

Ludi svet -

Jedna privatna firma u Moskvi omogućava zainteresovanima da na dva sata iznajme prizemljeni avion za 14.000 rubalja (nešto više od 200 evra), a uz doplatu je moguće dobiti i frizera, šminkera i profesionalnog fotografa koji će osigurati da izgledate kao putnik prve klase na Instagramu.

Kako piše britanski tabloid San, ovaj novi trend praktikuju mladi koji nemaju dovoljno novca da zaista iznajme avion, već im je letelica potrebna samo kako bi ostavili utisak bogatstva na društvenim mrežama. Istinsko rentiranje aviona u istom vremenskom periodu košta oko 2.000 evra.

foto: Profimedia

Na Instagram stranici studija Prajvat Džet prikazane su slike ljudi koji navodno spavaju u avionu, čitaju, uživaju u pogledu kroz prozor ili su "na putovanje" poveli kućne ljubimce.

Neki su odabrali da se slikaju kako u holivudskom stilu prelaze u avion iz svog skupog, parkiranog automobila (verovatno takođe iznajmljenog). Kao rekviziti tu su magazini, tanjiri sa hranom i flaše penušavih vina. Cena od 200 evra za dva sata je mala u odnosu na utisak koji ovakav glamurozni ambijent ostavlja na društvenim mrežama.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Lj.J. Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PUCA PIŠTOLJEM NA PROLAZNIKE I CEREKA SE! Bogati klinac se na Instagramu hvalio jezivim snimkom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track