(VIDEO) IZGUBIO JE POLOVINU LICA KADA JE POKUŠAO DA SE UBIJE: Zbog ove žene život mu se promenio iz korena!
Foto: Printscreen

PREŽIVEO HOROR

(VIDEO) IZGUBIO JE POLOVINU LICA KADA JE POKUŠAO DA SE UBIJE: Zbog ove žene život mu se promenio iz korena!

Ludi svet -

Zbog svog izgleda, ovaj muškarac je izbegavao da se pojavljuje u javnosti, a onda mu se život promenio iz korena.

Endi Sednes je pre deset godina pokušao da izvrši samoubistvo, nakon čega je izgubio polovinu svog lica. Međutim, on je nedavno izvršio transplantaciju lica čoveka koji je preminuo, ali je pre toga zaveštao svoje organe.

ISPRATILA JE MUŽA U VOJSKU, PA OTIŠLA NA KASTING ZA PORNO FILM: Spavala je sa njegovim drugovima!

Pre operacije, Endi je zbog svog izgleda izbegavao ljude.

"Mama, pogledaj ga, pogledaj mu to lice. Ima veštački nos i grozne usne", ispričao je Endi šta su mu sve govorili prolaznici na ulici, dodajući da se trudio da izbegava bilo kakav kontakt sa spoljašnjim svetom.

Endi je 2016. godine pronašao svog donora. Rudi Ros izvršio je samoubistvo, a s obzirom na to da je bio slične građe i godina kao Endi, njegovo lice savršeno je odgovaralo. Mladić groznog lica podvrgao se transplantaciji lica koja je trajala 56 sati i na kojoj je radilo više od 60 stručnjaka. Transplantacija lica zahteva niz drugih operacija kao što su operacija kapaka, vilice, nerava... Godinu dana nakon transplantacije, Endi je upoznao ženu svog donora koji mu je promenio život.

"Najponosnija sam na to što će Leonard (sin) kad poraste, moći da vidi ono što je njegov otac uradio i da bude ponosan. Konačno sam doživela završetak jedne ere kada sam videla Endija. Sve se desilo tako brzo", izjavila je Rudijeva udovica Lili.

Endi jedva čeka da ponovo započne normalan život jer je prethodnih deset godina zbog svog izgleda izbegavao sve. On se takođe nada da će postati dobar prijatelj sa Lili, jer joj je njen muž promenio život.

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track