(VIDEO) NOA TVRDI DA DOLAZI IZ BUDUĆNOSTI, IMA 50 GODINA, A ZBOG LEKA IZGLEDA MLAĐE: Putnik kroz vreme otkrio ljudima šta ih čeka!
Foto: Printscreen

NE SME MNOGO DA PRIČA

(VIDEO) NOA TVRDI DA DOLAZI IZ BUDUĆNOSTI, IMA 50 GODINA, A ZBOG LEKA IZGLEDA MLAĐE: Putnik kroz vreme otkrio ljudima šta ih čeka!

Ludi svet -

Mladić po imenu Noa tvrdi da dolazi iz 2021. godine, ali kada bi otkrio sve detalje mogao bi sebi da ugrozi život.

Noa je otkrio je nekoliko stvari koje nas navodno očekuju u budućnosti. Kaže kako će Donald Tramp ponovo biti izabran za predsednika 2020. godine i da će veštačka inteligencija biti u punom zamahu.

"Nije mi namera da nekoga zavaravam. Moj jedini cilj je da dokažem da putovanje kroz vreme postoji, jer sam ja vremenski putnik", govori on u kameru, ali lice mu je zamagljeno da ga niko ne bi prepoznao.

foto: Profimedia

On tvrdi kako je zapravo star 50 godina, ali je uzeo lek za pomlađivanje zbog kog izgleda kao da mu je 25. Mladić govori na engleskom jeziku američkim naglaskom i tvrdi kako se vratio iz 2021. godine. Kaže i kako će putovanje kroz vreme u javnosti biti otkriveno 2028. godine.

"Zapravo živim u 2021. godini. To je vreme u kom provodim najviše života i kom pripadam", rekao je on.

Vremenski putnik otkriva i kako će električni automobili juriti i 965 kilometara na sat te savetuje svima da novac ulažu u održive izvore energije.

Kurir.rs, Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Spust ili samoubistvo na Nijagarinim vodopadima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track