Najnovije vesti

(VIDEO) JEZIVA ISPOVEST! ON JE UMRO 3 PUTA: Video sam mrtvog oca i moju nerođenu braću!
Foto: Printskrin

DA SE NAJEŽITE

(VIDEO) JEZIVA ISPOVEST! ON JE UMRO 3 PUTA: Video sam mrtvog oca i moju nerođenu braću!

Ludi svet

Džuli Kemp i njena porodica su pre 19 godina imali stravičnu saobraćajnu nezgodu u kojoj su ona i sin Landon jedva izvukli živu glavu, dok je njen suprug Endi izgubio život.

Vozilo je bilo toliko uništeno nakon što se u njega zaletelo vozilo Hitne pomoći u raskrsnici da spasioci nisu ni videli da je u autu bio i dečak. Shvatili su da je dete unutra tek kada su videli njegovu cipelu. Kada su uspeli izvući Landona iz automobila, nije davao znake života. Bio je u komi.

Umesto toga, Landon je imao neverovatnu priču o zagrobnom životu.

foto: Printskrin

Džuli je oklevala da kaže sinu kako mu je otac umro, ali Landon je, tvrdi, to sve već znao. Naime, na dan nesreće Landon je čak tri puta umro i lekari su ga uspeli oživeti svaki put. Dok je bio mrtav, tvrdi, svaki put je bio u raju i tamo je sreo svog oca i njegovog prijatelja koji je umro nekoliko meseci ranije.

"Niko od nas nije rekao ni reč jedan drugome, ali mi smo svi stajali tamo", rekao je Landon. Ali, to nije bilo najšokantnije što je rekao svojoj majci.

foto: Printskrin

"Usput, mama, video sam i tvoje drugo dvoje dece", rekao je. Džuli prvo nije znala o čemu govori, a onda joj je sinulo da misli na njene dve neuspele trudnoće u kojima je spontanim pobačajem izgubila decu. Landonu nikad nije to spomenula.

"Znao sam da su mi to brat i sestra, iako mi nitko ništa nije rekao o njima. Kada ste na nebu, znate ko je ko", kaže Landon koji je uveren da je treći put kad je umro sreo Isusa koji mu je zadao da se vrati u život i širi veru, ispričao je za katoličku televiziju.

(Kurir.rs)

 POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DUHOVI GA IZVLAČE IZ KREVETA! Jezivi snimak dokazuje da postoje natprirodna bića!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...