(VIDEO) TANJA JE IZNAJMILA KUĆU I OTIŠLA NA PUT OKO SVETA: Kada se vratila u svoj dom, odmah je počela da plače! Život joj je bio uništen!
Foto: Printscreen/Facebook

HOROR

(VIDEO) TANJA JE IZNAJMILA KUĆU I OTIŠLA NA PUT OKO SVETA: Kada se vratila u svoj dom, odmah je počela da plače! Život joj je bio uništen!

Ludi svet -

Tanya Laverty iz Liverpoola iznajmila je svom dom, pa je s dečkom otputovala u Aziju. No kad je prestala da prima kiriju postala je sumnjičava, vratila se kući i pronašla uništen dom pretvoren u farmu marihuane.

Nakon što je majka njenog dečka virnula u poštansko sanduče, uočila je cev dimnjaka, Tanja se vratila kući, a pravi šok usledio je kad je otvorila vrata.

"Sve je bilo prekriveno stabljikama marihuane. Šokirala sam se - bilo je toliko puno biljaka. Nisam se ni popela na sprat... samo sam počela da plačem. Bila sam slomljena. Moj život je potpuno uništen, a srce slomljeno", rekla je.

Ako je Tanjina pretpostavka tačna, u kući je bilo oko 200 biljaka, a procenjuje se kako bi operateru farme dolazilo 800.000 (oko 1.000.000 evra) funti godišnje.

Kad je napustila Veliku Britanijubila je uverena kako je kuću iznajmila porodici iz Južne Koreje. Velikodušna volonterka (45), koja je pre putovanja svoje vreme posvetila vođenju kuhinje za beskućnike u Liverpulu, porodica je čak smanjila kiriju jer im se svidela njihova beba kad su razgledali kuću. Sad se boji da su je nasamarili kriminalci koji su tražili imanje. Osim što je ostala bez kirije, čekaju je brojni računi za popravke, a radi se o najmanje 10.000 funti.

Zbog toga Tanja se boji za svoju budućnost, a kako joj je hipoteku pokrivala stanarina, boji se da i sama ne postane beskućnica.

"Sad sam ja žrtva. Sedim ovde i ne mogu da priuštim sledeću ratu, a ako to ne napravim, napolju sam - jer su neki kriminalci i ludaci došli u moj dom i uništili ga", govori.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track