(FOTO) POSLEDNJI SELFIJI: Ovo su 10 jezivih slika uslikane sekund pre tragedije!
Foto: printscreen

nisu ni slutili

(FOTO) POSLEDNJI SELFIJI: Ovo su 10 jezivih slika uslikane sekund pre tragedije!

Ludi svet -

Tužna stvar kod tragedija jeste što se često dešava onda kada je najmanje očekujemo.

Kada mislimo da je sve u redu, pa čak i poželimo da zabeležimo predivan trenutak.

Nažalost, upravo je takav slučaj sa ljudima čije ćete fotografije videti. Oni su doživeli da naprave fotografije u poslednjim trenucima svojih života. Zapravo, bilo je to poslednje što su doživeli.

Poslednja slika majke i sina, pre nego što je počeo let čuvenog aviona MH17, za kojim se mesecima tragalo nakon što se srušio

foto: printscreen

Ovde je bila samo šala, ali kasnije je ovaj momak iz Arkanzasa slučajno upucao svoju devojku iz istog oružja

foto: printscreen

Jeziva fotografija Gabrijele Hernandez (22) koja se 2013. ubila nakon što ju je dečko ostavio, a neposredno pre toga uradila selfi i ostavila oproštajnu poruku u kojoj je pisalo:

foto: printscreen

"Zbogom svima. Ja nemam više ništa. Ništa. Hulio, ja te volim. Ne zaboravi to nikad. Odlazim sa osmehom, jer mi je do sada sve bilo lepo. Porodicu molim za oproštaj. Volim vas. Gabi.”

Još jedna fotografija iz ozloglašenog MH17

foto: printscreen

Ovo je dosta jeziva priča. Robert Giblin, kanadski vojnik koji je ratovao u Avganistanu, uslikao je fotografiju sa svojom trudnom ženom samo nekoliko minuta nakon što ju je izbo nožem, a potom bacio sa terase. Na kraju je izvršio i samoubistvo. Razlog: nepoznat.

foto: printscreen

Ekipa spejsšatla NASA “Čelendžer”, koja je 28. januara 1986. poginula svega 73 sekunde nakon poletanja.

foto: printscreen

Ruski vragolan Andrej Retrovski voleo je da pravi fotografije sa opasnih mesta. Nažalost, ovo mu je bila poslednja, pošto je pao sa 10. sprata svega 10 sekundi nakon fotografisanja.

foto: printscreen

Američka glumica i model Šeron Tejt bila je u 8. mesecu trudnoće, kada su je, na isti dan kada je nastala ova slika, izboli članovi sekte Čarlsa Mensona.

foto: printscreen

Devojka u crvenom džemperu, koju možete da vidite na slici, pala je sa Nijagarinih vodopada svega nekoliko sekundi nakon što je ova fotografija napravljena, kada je izgubila ravnotežu i okliznula se.

foto: Pritnscreen

Par hipstera ubijen je u pariskom klubu “Bataklan” isto veče kada je nastala ova fotografija. Naime, to veče, islamistički teroristi upali su u popularni noćni klub i izvršili pucnjavu u kojoj je poginulo na desetine ljudi.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Srpski list/Foto: Pritnscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track