TOMA (79) SE ŽENIO ČAK 46 PUTA, UČESTVOVAO JE I U RIJALITIJU: Tvrdi da je neprevaziđen u krevetu, a evo kakve žene nikako ne voli! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

LUD JE ZA LEPŠIM POLOM

TOMA (79) SE ŽENIO ČAK 46 PUTA, UČESTVOVAO JE I U RIJALITIJU: Tvrdi da je neprevaziđen u krevetu, a evo kakve žene nikako ne voli! (VIDEO)

Ludi svet -

Za čika Tomu, odnosno Tomislava Vasiljevića, kažu da je najveći ženskaroš. Toliko je "lud" za ženama da se ženio čak 46 puta.

Emisija "Provjereno" donosi priču o čoveku koji sa svojih 79 godina vrlo samouvereno tvrdi kako je - nenadmašiv u krevetu.

foto: Printscreen/Youtube

Kraljevo u zapadnoj Srbiji, mesto je u kojem je rođen Tomislav Vasiljević. Još nekoliko kilometara izvan grada, njegovo je selo Adrani, gde su njegov lik i ponajviše dela - dobro poznati.

”Ima jedne godine kad sam se dva puta venčavao s raznim ženama, a razvodio me neki sudija Popović. On me razvodio više puta i kad me pitao: "Dobro, Vasiljeviću, prošle godine si se razveo s tom i tom, šta je sad u pitanju sa ovom?" ja onda izmislim razlog. Kažem da hrče kad spava, onda izmislim da drugoj smrde noge. Uvek sam krivio te žene, ali ja sam većinom bio krivac razvoda braka", priznaje.

Kad mu se svidi neka, prepreka nema, a zbog žena je, kaže, bežao kroz prozore, spavao u kukuruzu, rizikovao, ali i profitirao. Bila udata, rastavljena, udovica ili slobodna, posve nebitno, sve dok je prirodna.

foto: Printscreen/Youtube

"Ja te koji imaju napumpane s.se ne pipam uopšte. Lepo je prirodna pa kad pipneš, ona oseća. Šta oseća ona kad ona ima plastičnu s.su i guzu? Nema šanse!", iskreno će Tomo.

Svoj je, kako kaže, talenat iskoristio da pomogne i drugima. Spojio je na desetine ljudi. Kaže, ima puno sramežljivih, ali on nije takav i zato je, tvrdi, usrećio stotine žena.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

HOĆE TELO KAO U MANEKENKE, PA STALA NA TRAKU: Kada vidite ŠTA je ovoj ženi motivacija za trčanje, nećete prestati da se SMEJETE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track