Najnovije vesti

DA LI JE OVO NORMALNO? Devojku izbacili sa mature zbog previše SEKSI haljine! Sve je bilo dobro dok se nije okrenula OTPOZADI! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

NEPRIKLADNO

DA LI JE OVO NORMALNO? Devojku izbacili sa mature zbog previše SEKSI haljine! Sve je bilo dobro dok se nije okrenula OTPOZADI! (FOTO)

Ludi svet

Američku tinejdžerku Majrej Brajsino iz grada Muskegona sa maturske večeri su izbacili, jer joj je haljina preizazovna.

 

Majrej tvrdi da je sledila pravila za odevanje, kad se odlučila za plavu haljinu s belim tačkicama koja otkriva leđa. Ona i njena majka veruju da su prekršile pravilo koje zabranjuje haljine koje otkrivaju struk, no to je samo nagađanje, jer im niko nije rekao koje je zapravo pravilo prekršeno. Njena majka misli da je haljina bila otmena i elegantna.

 

Majrej je u dvoranu ušla ogrnuta jaknom svog dečka jer joj je bilo hladno napolju, ali unutra ju je skinula jer je bilo toplo. Na zabavi je bila sat vremena, tokom kojih je i zaplesala, no tada je svemu došao kraj.

 

"Zamolili su je da ustane i da se okrene. Kad je to učinila rekli su joj: "Kršiš pravila. Moraš ići kući'", ispričala je njena majka Koni koja traži da se uprava škole izvini njenoj ćerk i.

 

Direktor škole Brad Perkins tvrdi da je odluku doneo član osoblja, a za nju je uprava škole dobila samo pohvale. On sam ne zna koje je pravilo prekršeno i zašto je haljina zabranjena, jer je nije video. Ponudu Foxa 19 da pogleda fotografije odbio je, kazavši da nema svrhe u gledanju u prošlost.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Instagram

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...