ROMKINJA ISPUNILA OBEĆANJE: Dželjana završava osnovnu ŠKOLU! Devojčica sada ima 15 godina!
Foto: Printscreen

Dokaz

ROMKINJA ISPUNILA OBEĆANJE: Dželjana završava osnovnu ŠKOLU! Devojčica sada ima 15 godina!

Ludi svet -

Provera Televizijska ekipa posetila ženu čija je izjava „nesam školovala“ pre desetak godina postala hit i saznala da je njena ćerka sada sedmi razred

Popularna Romkinja, koje se svi sećamo po replici „nesam školovala“, ispunila je obećanje koje je dala pre desetak godina i upisala svoju ćerku Dželjanu u školu.

Romkinja je govorila o teškom životu, koliko ima dece, kako ih izdržava i čime se bavi, ali i objašnjava zašto joj deca ne idu u školu. Snimak je nastao pre jedne decenije i vrlo brzo postao hit na internetu:

Ne znam, bogami

- Pa, jedno dete samo ide u školu, ovi drugi ne. Nesam školovala, od vremena, pa eto... Ne znam, bogami, pa ću da stavim još dva dece u školu od sutra. Obavezno će da idu. Ona druga Bica i Dželjana će da idu - rekla je Romkinja.

foto: Printscreen

Rečeno - ispunjeno. Novinarska ekipa koja je posetila naselje u kome ona živi s decom uverila se da je tada rekla istinu. Dželjana sada pohađa sedmi razred, ima 15 godina, dok je dvoje druge dece u hraniteljskoj porodici zbog nemaštine i bolesti.

- Ja imam još dvoje dece, ali mi nisu tu, nego su u drugoj porodici, zato što mi je ćerka operisana od bubrega. Još dvoje dece imam - rekla je ona. Dželjana se nadovezala na reči majke.

Velika pažnja

- Ja sam Dželjana, imam 15 godina. Nisam krenula na vreme u školu jer sam imala virus - rekla je ona u prilogu emisije „Eksploziv“ televizije Prva, a ova priča izazvala je veliku pažnju na društvenim mrežama.

(Kurir.rs / Ivan Ercegovčević / Foto:Printskrin)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track