SOFIJA ZARAĐUJE TAKO ŠTO PONIŽAVA MUŠKARCE: Mesečno dobija 6.000 € i troši na PLASTIČNE OPERACIJE! Ovako svaki NASEDNE
Foto: Printscreen/Instagram

SMISLILA NAČIN DA DOBIJE PARE

SOFIJA ZARAĐUJE TAKO ŠTO PONIŽAVA MUŠKARCE: Mesečno dobija 6.000 € i troši na PLASTIČNE OPERACIJE! Ovako svaki NASEDNE

Ludi svet -

Sofija Lips je transrodna žena koja za sebe tvrdi da je vlasnica najvećih usana u Ujedinjenom Kraljevstvu, a s estetskim zahvatima ne planira da prestane.

Dosad je operisala usne, nos, obraze, bradu, vilicu, podigla obrve i ubrizgala botoks, što ju je koštalo 55.000 evra. Budući da priželjkuje transformaciju od glave do pete, spremna je da ide u krajnost kako bi došla do izgleda o kakvom sanja.

Britanka je svesna da su operacije skupe pa je smislila neobičan način za zaradu - finansijsko iskorišćavanje muškaraca. Na početku je bila samo eskort devojka, no shvatila je da može puno da zaradi kada je muškarci plaćaju da traži novac od njih. Mesečno na takav način dobije oko 6.000 evra.

Sofija kaže da je fanovi redovno pitaju hoće li se udati za njih, plaćaju joj putovanja i skupocenu odeću, a neki joj čak šalju novac na kućnu adresu.

"Neki su tetovirali moje ime, a nisam ih ni upoznala. Kupili su mi avionske karte da ih posetim, dobila sam i dva automobila, a budući da ne vozim prodala sam ih", otkrila je Sofija.

Kurir.rs/K.Đ/Mirror, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track