MLADA SE ZAHVALJIVALA GOSTIMA Dok ju je mladoženja DRAŽIO na daljinu, a tek kakav vrhunac je doživela na podijumu!
Foto: Profimedia

nikad bolja predigra

MLADA SE ZAHVALJIVALA GOSTIMA Dok ju je mladoženja DRAŽIO na daljinu, a tek kakav vrhunac je doživela na podijumu!

Ludi svet -

Mlada je držala govor, a on ju je 'dražio' vibratorom na daljinu

Kad su u pitanju venčanja, skloni smo o njima da razmišljamo kao o tradicionalnim, klasičnim i svečanim događajima, ali jedan je par odlučio je da na svoj dan neće biti "uštogljeni". I stvarno nisu bili.

Neimenovana mlada priznala je kako su se ona i suprug dogovorili da će ispod venčanice nositi seksualnu igračku - kao svoje "nešto novo", odnosno tradiciju u kojoj mlada mora na sebi imati novi predmet koji će joj doneti sreću u braku.

Žena je objasnila kako su imali dva venčanja, jedno u Americi, gde joj je porodica, a drugo u Australiji, gde živi porodica njenog supruga.

foto: Printskrin/Youtube

Pre druge svadbe, suprug je odlučio da joj pokloniti mini vibrator kojim se upravlja na daljinu, odnosno preko aplikacije za mobilni. Dogovorili su se kako će ga ona nositi na sam dan venčanja.

Mladoženja je upravljao uređajem, povećavajući i smanjujući snagu kako i kada je želeo.

To je uglavnom bila bezopasna zabava tokom cele ceremonije - dok nije došlo vreme da mlada održi govor.

- Na početku se ništa nije događalo, pa sam mislila da je Sem i zaboravio na to ili da ga je previše ometalo druženje ili ples, a onda su usledili govori. On je ustao, održao svoj govor, a onda je došao moj red. Kad sam počela, on je pojačao intenzitet vibracije. Oblio me je hladan znoj i počela sam da se meškoljim kao da očajnički moram na WC. Ljudi su me pomalo čudno gledali, a onda sam primetila kako se moj suprug smeška. Uživao je dok me je posmatrao kako se mučim - ispričala je.

Najbolja predigra u životu Nakon toga, još je u jednom trenutku pojačao vibracije - kad su svi već dobrano popili.

- Poslednja dva sata prijema radio je to povremeno, a jednom je čak i pobegao do toaleta kako bi se mogao da se koncentriše na ono što radi. To je bilo vreme u kojem sam se gotovo doživela orgazam usred plesnog podija, okružena prijateljima i porodicom - rekla je.

Na kraju noći kad su došli u svoju sobu, usprkos tome što su bili potpuno iscrpljeni, ta im je mala dodatna 'zabava' napravila im je najbolju predigru u životu, otkrila je.

foto: Profimedia

Kurir.rs/The Sun/BodyAndSoul.com.au

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja