ONLAJN KAZANOVU ISMEVAJU ZBOG JEDNE GREŠKE: Poslao SELFI i ništa nije ispalo kako je PLANIRAO! Javilo se 60 devojaka! (FOTO)
Foto: Printscreen/TikTok

šta ga snađe

ONLAJN KAZANOVU ISMEVAJU ZBOG JEDNE GREŠKE: Poslao SELFI i ništa nije ispalo kako je PLANIRAO! Javilo se 60 devojaka! (FOTO)

Ludi svet -

Dosta ljudi je uspelo da nađe ljubav svog života preko društvenih mreža i aplikacija. Neki su kontaktirali više potencijalnih partnera, neki sa samo jednom osobom, ali u svakom slučaju su nalazili srodne duše i ulazili u veze. Što se kaže, posrećilo im se.

Međutim, jedan muškarac pod imenom Ajzak je probao tu istu stvar, muvanje sa više partnerki, ali je to uradio veoma nespretno. Ajzak nije želeo da gubi vreme i da ne bi svoj seksi selfi ne bi slao mnogo puta, on je slučajno pokrenuo čet sa čak 60 devojaka, piše britanski portal.

devojka
foto: Printscreen/TikTok

Jedna od njih, Alena, podelila je ovo iskustvo na Tiktoku gde je rekla da su žene u grupi ubrzo shvatile da Ajzak istovremeno razgovara sa svima. On se svim devojkama skrušeno izvinio, a dodao je i da će sada "preispitati neke svoje životne odluke", no srećom devojke nisu bile uvređene - štaviše, Alena je rekla da su neke čak postale i drugarice pošto su se bolje upoznale.

- Drage sve, žao mi je zbog mojih postupaka. Otišao sam na kasni noćni trening i došao na groznu ideju da devojkama privatno pošaljem svoju fotku i objavu ali sam, kao što znate, umesto toga stvorio grupu. Ovo je zaista sramota i ​​žao mi je zbog onih koje sam povredio. Učim iz ove greške i preispitaću neke svoje životne odluke. A uskoro ću napraviti i "vređajte Ajzaka" onlajn zabavu na koju ste sve pozvane - napisao im je mladić.

devojka
foto: Printscreen/TikTok

Nakon što je Alena podelila video o tome na Tiktoku, brzo je prikupila više od milion pregleda, a mnoge je i nasmejala Ajzakova greška.

- Zašto zvuči kao da ga je mama naterala da pošalje ovo izvinjenje? - našalila se jedna korisnica, dok se druga pitala "Kako uopše prati sve te devojke?"

@alainadevries

the story of 60 new best friends... #thirsttrapgonewrong #fyp #foryou

♬ Oh No - Kreepa

(Kurir.rs/A.M./The Mirror)

BONUS VIDEO:

00:13

ĆERKA MILETA KITIĆA U NIKAD VRELIJEM IZDANJU! Elena se skinula u kupaći i zapalila Instagram sa luksuzne destinacije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track