UŠTEDELA SKORO 30.000 € I ISTETOVIRALA CELO TELO: Kerstin (55) nema deo koji nije išaran, a sad priznaje zbog čega je to uradila!
Foto: Printscreen/Instagram

HRABRO

UŠTEDELA SKORO 30.000 € I ISTETOVIRALA CELO TELO: Kerstin (55) nema deo koji nije išaran, a sad priznaje zbog čega je to uradila!

Ludi svet -

Manekenka Kerstin Tristan tokom pet godina potrošila je 29.000 evra na svoje tetovaže za koje veruje da joj daju energiju.

Kerstin je ušteđevinu potrošila na tetovaže koje joj prekrivaju skoro celo telo. Gotovo 90 posto njenog tela prekriveno je cvećem i leptirima.

Kerstin je u videu koji je objavila rekla da jednostavno više nije mogla da podnese svoju kožu te pojasnila da je "žrtvovala svoju celu ušteđevinu za njih".

Kerstin Tristan
foto: Printscreen/Instagram

"Jednostavno sam želela nešto novo. Svi živimo samo jednom i pomislila sam da u mojim godinama mora doći nešto stvarno. Kad se pogledam u ogledalo, vidim prekrasnu livadu", rekla je.

Na svom Instagram profilu, na kojem redovno objavljuje fotografije svojih tetovaža, ima više od 156.000 pratilaca. Dok se neki dive ovoj baki, drugi su šokirani onim što je uradila na svom telu.

Kurir.rs/K.Đ/Net.hr

Bonus video:

00:38

TETOVAŽA ZA NJIH PORED SRCA: Tuga poznate pevačice NE PRESTAJE! U pitanju je veliki GUBITAK (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track