NARUČILA JE DOSTAVU PILETINE, A ONO ŠTO JE STIGLO JU JE UZNEMIRILO: Pokušala je da izreže meso, a unutra videla GNUSAN prizor!
Foto: Printscreen/Facebook

NIJE OČEKIVALA

NARUČILA JE DOSTAVU PILETINE, A ONO ŠTO JE STIGLO JU JE UZNEMIRILO: Pokušala je da izreže meso, a unutra videla GNUSAN prizor!

Ludi svet -

Alik Perez naručila je hranu iz lanca brze hrane, a kada je pokušala da izreže meso svom sinu, pronašla je nešto zaista uznemirujuće.

Njena objava postala je viralna na Fejsbuku, ali u međuvremenu ju je obrisala.

"Frustrirana sam. Naručili smo hranu iz dostave, između ostalog piletinu za mog sina. Dok sam pokušavala da ga nahranim, 'piletinu' nisam ni mogla da izrežem. Pokušala sam da je rastrgnem rukama, a na moje iznenađenje onda sam shvatila da se radi o pohovanom peškiru. Zaista uznemirujuće... Kako ručnik završi u smesi za pohovanje?!", poručila je šokirana majka.

"Odvratno i sramotno. Postoji prvi put za sve, a ovo je najgori prvi put. Pokušavam da se smirim", dodala je Perez. Uverena je da je peškir kontaminirao i druge obroke iz restorana budući da se meso pržilo u istom ulju.

Nakon što je njena priča obišla svet, lanac brze hrane oglasio se saopštenjem. Otkrili su da su zatvorili sporni restoran u gradu Taguigu na tri dana kako bi "pregledali usklađenost s procedurama" i "ponovno obučili radnike".

piletina
foto: Printscreen/Facebook

Kurir.rs/K.Đ/Net.hr

Bonus video:

01:28

SRPSKA RADNIČKA HRANA ZA KOJU ZNA CEO SVET: Pogledajte kako se pravi tradicionalna UŽIČKA KOMPLET LEPINJA (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track