BEBA POVRATILA PO TETKINOJ BRENDIRANOJ MAJICI, A NJEN POTEZ ŠOKIRAO JE SVE: Odmah je predala dete ocu i zahtevala OVO!
Foto: Profimedia

NEOČEKIVANO

BEBA POVRATILA PO TETKINOJ BRENDIRANOJ MAJICI, A NJEN POTEZ ŠOKIRAO JE SVE: Odmah je predala dete ocu i zahtevala OVO!

Ludi svet -

Jedna mama prepričala je na Reditu incident sa svastikom kojoj se beba ispovraćala po skupoj majici, iako su je prethodno upozorili da previše steže dete.

Naime, beba je povratila po svastikinoj brendiranoj majici, a ona je tražila od bebinih roditelji da joj kupe novu.

- Moja svastika već neko vreme pokušava da dobije dete, pa je postala jako emotivna kad je videla našu bebu i nije dala da je neko drugi uzme. Ali, tada sam primetila da previše čvrsto drži našu ćerku. Kad sam joj to rekla, ona mi je odgovorila da to što nema dete ne znači da ga ne zna dobro držati - ispričala je majka.

beba, plač, suze
foto: Profimedia

I baš onda, beba je povratila po njoj. Ovo ju je izbezumilo, te je odmah dala dete ocu. A kada je videla svoju majicu postala je ljuta jer je to brendirana, skupa majica.

- Mi smo joj se izvinili i ponudili se da joj operemo majicu, ali ona je tvrdila da vredi nekoliko stotina dolara i da joj mi dugujemo taj novac. Rekla sam joj da nećemo da joj platimo i da smo je dva puta upozorili da pogrešno drži bebu - nastavila je ova mama i dodala:

- Moj muž je rekao svojoj sestri da nije trebalo da nosi tako vrednu majicu u posetu bebi, ako je već znala da će sa nama čuvati bebu ceo dan.

Korisnici Redita su komentarisali da je mama u pravu jer je odbila da joj da novac, a drugi su predložili da samo opere majicu..

Tužna, Beba, Plakanje
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./thesun

Bonus video:

00:25

RELJA POPOVIĆ STIGAO PO NIKOLIJU I ĆERKU! Reper POSPAN, ali i NASMEJAN došao u Narodni front, a evo kako se mama i beba OSEĆAJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track