DEVOJKA PORUKE ČITALA OTVORENIH USTA OD ŠOKA! Rođak joj se udvarao preko Fejsbuka, a i kad mu je rekla da su FAMILIJA nije stao!
Foto: Profimedia

OBJASNILA KAKO SE SVE DESILO

DEVOJKA PORUKE ČITALA OTVORENIH USTA OD ŠOKA! Rođak joj se udvarao preko Fejsbuka, a i kad mu je rekla da su FAMILIJA nije stao!

Ludi svet -

Jedna tiktokerka podelila je poruke koje joj je poslao muškarac, za kojeg misli da bi mogao da joj bude rođak.

Isadora je u videu priznala da joj je muškarac iz Kanade pre mesec dana poslao zahtev za prijateljstvo na Fejsbuku. Imali su tri zajednička prijatelja, od čega su svi troje rođaci koje nikad nije upoznala.

Naime, muškarac joj je pisao da je ona "najlepša devojka koju je ikad video" i otkrio da mu je teško da upoznavaje nove ljude tokom pandemije. Isadora mu je brzo objasnila da je prihvatila njegov zahtev za prijateljstvo samo zato što je mislila da joj je rođak.

Isadora, rođaci
foto: Printscreen/TikTok

"Je li to dobro ili loše?", upitao ju je potom muškarac koji je dodao: "Verovatno kompliment jer si predivna".

Devojka nije mogla da veruje šta je pročitala. "Oprostite, gospodine, mislim da smo rod, molim Vas da prestanete s ovakvim ponašanjem", poručila mu je.

Isadora, rođaci
foto: Printscreen/TikTok

Međutim, muškarac je bio uporan sve dok mu nije otkrila da je Engleskinja, nakon čega ju je upitao da li joj je rod žena koja je zapravo Isadorina majka. Kada mu je to potvrdila, blokirao ju je na Fejsbuku.

"Dakle, gotovo je sigurno moj rođak, ali trebalo mu je nekoliko pokušaja da mu to dođe do mozga", zaključila je devojka.

@heyitsisadora

Literally what is my life

♬ original sound - Isadora

Kurir.rs

Bonus video:

06:15

POTRESNA ISPOVEST OLIVERE BALAŠEVIĆ: Sa suzama govorila o detinjstvu, životu sa Đoletom i novoj knjizi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track