DEVOJKA PODELILA NAJVEĆU SRAMOTU TOKOM INTIMNOG ČINA: Dečko došao kod nje i usred akcije počeo da VRIŠTI! Razlog je užasno GADAN!
Foto: Printscreen/TikTok

NIKAD GA VIŠE NIJE VIDELA

DEVOJKA PODELILA NAJVEĆU SRAMOTU TOKOM INTIMNOG ČINA: Dečko došao kod nje i usred akcije počeo da VRIŠTI! Razlog je užasno GADAN!

Ludi svet -

Devojka se prisetila svog najvećeg blama koji je imala pri intimnom činu.

Naime, ona je ispričala sve o muškarcu koji joj je zaprljao krevet, ali to nije sve. Naime, ostavio je svoj nered i otišla na tuširanje, tako da ga je ona očistila.

U videu se našalila da je obećala da sebi nikada neće podeliti tu odvratnu priču, no ipak se predomislila.

tiktokerka
foto: Printscreen/TikTok

"Kada sam imala 18 godina pozvala sam kod sebe bogataša kojeg sam našla na Tinderu, a nikad pre nisam upoznala. Glupo. Bila sam jako glupa. Došao je kod mene, usred smo s*ksa. Šta god, nije super, nije loše. Dok je bio u meni, počeo je da vrišti iz sveg glasa i grabi svoju nogu. Pomislila sam da ima grč. Hvatao se za nogu i vrištao i vrištao, ali onda sam osetila nekakav smrad, prisetila se.

Zbunjena devojka isprva je mislila da neprijatan miris dolazi od njene mačke, odnosno od njene velike nužde.

"Pogledao me i rekao mi: 'Upravo sam se usr*o'. Pitala sam ga: 'Što? Tu, sada?' A on je odgovorio: 'Da, u tvom krevetu'", dodala je devojka.

tiktokerka
foto: Printscreen/TikTok

"To je bio prvi put da sam ga upoznala. Donijela sam mu peškir i otišla u dnevni boravak, misleći da će se istuširati i otići. Ostavila sam mu vreću za smeće u koju sam stavila čaršave. Morala sam da nosim rukavice i čistim njegov nered. Izašao je iz tuša i obukao se. Seo je kraj mene na kauč i pitao me hoćemo li da zapalimo džoint, a ja sam mu rekla da je najbolje da ode", rekla je devojka.

On je bio taj koji je nju na kraju blokirao na Tinderu.

"Sigurno me blokirao čim je izašao jer sam odmah otišla na Tinder kako bih "skrinšotovala" njegove informacije kako bih ga prozvala na internetu. Nije ga bilo nigde. Taj magični dečko s Tindera je došao kod mene, pos*ao mi se na krevet i blokirao me. To je bio prvi i zadnji put da smo se čuli", otkrila je.

Kurir.rs/TheSun

Bonus video:

01:58

ISPOVEST MATIJE KOJI JE ROĐEN KAO DEVOJČICA, A UPRAVO MENJA POL: Na početku sam potiskivao želju da BUDEM MUŠKO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track