AKO STE SNIMILI KAKO MI ISPADA S*SA, NEMA VEZE, NIJE MOJA Tiktokerka se popela na binu i doživela peh, i nešto se mnogo nasikirala
Foto: Printscreen/Tik Tok

strašno

AKO STE SNIMILI KAKO MI ISPADA S*SA, NEMA VEZE, NIJE MOJA Tiktokerka se popela na binu i doživela peh, i nešto se mnogo nasikirala

Ludi svet -

Una Kablar, poznatija kao Uki Q, doživela je veliki peh na bini, a trenuci istog odmah su završili na društvenim mrežama.

Naime, jutjuberki su ispale grudi, ali se, po svemu sudeći, nije mnogo uznemirila zbog ovoga.

- 'Ej, slušajte, ko je snimio kako mi ispada s**a... Nemojte to da okačite! Ali ako okačite, nema veze, ionako nije moja - rekla je ona pred svima.

Osim na TikToku, Una Kablar ima profil i na društvenoj mreži Instagram, u čijem opisu na engleskom jeziku piše da je "alergična na čoveka"!?!

Ova tiktokerka u opisu svog naloga na društvenoj mreži kaže da je "napravljena od vanzemaljaca", a tako naziva i svoju armiju fanova. Neobično se šminka i oblači, po telu ima istetovirane lobanje, vanzemaljce, ptice i čudna bića, a usta i oči često boji u crveno, kao asocijaciju na krv i modrice. Kosu često boji u zelenu, crnu i bordo boju i šminka se veoma tamnim nijansama, uglavnom crnim.

kurir.rs

Bonus video:

00:36

VESELI SE SRPSKI RODE: Hit snimak! Kenijka peva kao da je rođena u Zaječaru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja