ŠOK! HTELA DA UDOVOLJI MUŽU I ISPUNI MU ROĐENDANSKU ŽELJU: Organizovala je S*KS TROJKU, ali kada je videla NJU, sve se preokrenulo
Foto: Printscreen/Tik Tok

neverovatno

ŠOK! HTELA DA UDOVOLJI MUŽU I ISPUNI MU ROĐENDANSKU ŽELJU: Organizovala je S*KS TROJKU, ali kada je videla NJU, sve se preokrenulo

Ludi svet -

Amerikanka Tereza Rouz (36), postala je hit na TikToku nakon što je tamo podelila svoju neobičnu životnu priču. Ova supruga i majka dvoje dece je ispričala šta se dešavalo za vreme muževljevog rođendana koji je ona organizovala.

Kako je objasnila, godinama je bila nesrećna u braku, ali nije shvatala zašto sve dok suprugu nije odlučila da ispuni želju.

TikTok, Tereza Rouz
foto: Printscreen/TikTok

Za njegov rođendan organizovala je seks u troje, no to iskustvo nagnalo je da shvati kako je ustvari lezbijka te je sa ženom iz trojke, Džeki, započela ljubavnu vezu, a supruga je ostavila.

"Kada sam doživela intimnu interakciju sa ženom prvi put, fizička i emocionalna povezanost bila su jako intenzivne", ispričala je.

"Moj odnos s mužem je emocionalno bio jako plitak i osećala sam se usamljeno", dodala je.

TikTok, Tereza Rouz
foto: Printscreen/TikTok

Otkrila je i kako je odrasla u katoličkoj porodici u kojoj su je učili da je homoseksualnost greh, zbog čega je dugo vremena potiskivala svoje osećaje.

"Moja porodica nije najbolje prihvatila vest da sam gej. Bila sam jako depresivna zbog toga i čak razmišljala o samoubistvu", ispričala je.

Tvrdi kako joj je Džeki spasila život, a zajedno su više od godinu dana. Tereza sa svojim roditeljima više ne razgovara, a otkrila je i kako je nakon celog iskustva postala ateist.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

03:38

PREMIJERA! JUŽNI VETAR: UBRZANJE: Biković otvoreno o Depu i bivšim devojkama, Manojlović o zemljoradnji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track