SVESNO JE ODLUČIO DA ME IZGUBI ZBOG OPKLADE? Žena se razvela nakon OVOGA: Bilo je grozno, mislila sam da ima TUMOR na mozgu!
Foto: Shutterstock

MISLILA JE DA JE BOLESTAN

SVESNO JE ODLUČIO DA ME IZGUBI ZBOG OPKLADE? Žena se razvela nakon OVOGA: Bilo je grozno, mislila sam da ima TUMOR na mozgu!

Ludi svet -

Opklade često testiraju našu hrabrost i želju da se posvetimo nekim nesvakodnevnim stvarima, ipak one ponekad mogu da ugroze naš svakodnevni život, a ponekada uradimo i ono što ne treva, samo da bismo pobedili u toj opkladi.

Jedna je žena imala je velike probleme sa svojim suprugom zbog njegove opklade. Objasnila je, na Redditu, da zna da "svi prolazimo kroz neke faze i steknemo i neke glupe navike, a ponekad samo treba da nam neko to kaže".

par, veza, razvod, svađa
foto: Profimedia

- Poslednjih godinu dana moj je muž tako imao naviku da priča kao beba. Isprva je bilo smešno, ali je brzo postalo grozno, iritantno i neugodno - ispričala je, a iz privatnosti njihova četiri zida, kaže, tako je počeo govoriti i u društvu.

-Neposredno pre izbijanja pandemije bili smo u restoranu s nekim prijateljima a on je i s konobarom tako pričao što je bilo krajnje neugodno. Izašli bismo s prijateljima, a on bi došao i rekao mi "beba hoće još piva!" - ispričala je, što je njoj postalo nepodnošljivo.

dete, jogurt, dete pije jogurt
foto: Profimedia

U šopingu je, dodaje, kao dete tražio sladoled i skakao gore-dole vičući "hoće sladojed!" Kako to nije prestajalo počela je, kaže, ozbiljno brinuti je li razlog njegovog ponašanja neki poremećaj ili bolest, kao na primer tumor na mozgu...

- Prvo sam ga pitala razume li zašto sam uznemirena i zamolila ,da mi pojasni radi li to namerno ili treba da potražimo lekarsku pomoć, a to ga je uplašilo pa je napokon priznao da je razlog - opklada s prijateljem, te da tako ne priča samo na poslu jer su oboje svesni da ga ne bi dugo zadržao pa je prema dogovoru posao izuzetak.

prevara, razvod, raskid, veza, par
foto: Profimedia

- Svesno je odlučio ugroziti svoj brak. Za koju nagradu? Za opkladu? - pitala se i dodala da je nakon mnogo svađa i suza, odlučila da ga napusti i preseli se kod svoje sestre na neko vreme.

- Nadam se da je bilo vredno toga - zaključila je, prenosi "22 worlds".

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:08

PESMA POSVEĆENA BIVŠOJ ŽENI? Severina konačno priznala RAZVOD, a Igor Kojić objavio snimak koji je ZAINTRIGIRAO SVE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track