PLJAČKAO BANKE I PRETIO BOMBOM! Policija uspela da ga uhvati nakon TREĆE pljačke, a kada su videli eksploziv POPADALI SU od ŠOKA!
Foto: Profimedia

DAJTE PARE ILI ĆU VAS NAPASTI VOĆEM!

PLJAČKAO BANKE I PRETIO BOMBOM! Policija uspela da ga uhvati nakon TREĆE pljačke, a kada su videli eksploziv POPADALI SU od ŠOKA!

Ludi svet -

Video jednog muškarca potresao je društvene mreže, kako zbog straha koji je prouzrokovao kod opljačkanih, tako i zbog neočekivanog oružja koji je koristio za pljačku.

Naime, on je u kratkom periodu opljačkao ti banke, a u svakoj je radnicama pretio da će baciti bombu ukoliko mu ne daju pare.

pljačka banke
foto: Profimedia

U prvoj banci zahtevao je novac, a kada je žena za šalterom odbila da mu ih da, iz jakne je izvadio nešto što je ličilo na bombu, pa je ona jednostavno odmah izvukla 8.000 dolara i predala mu. Na isti način ovaj Izraelac opljačkao je još dve banke, odnevši ukupno 15.750 dolara.

Nakon treće pljačke policija je uspela da ga uhvati, a svet je potresla vest o pljačkašu sa jako neobičnim oružjem. Naime, iako je pretio bombom, on eksploziv nikada nije posedovao.

Sve tri banke uspeo je da opljačka malim avokadom koji je obojio u crno. Mnogi se pričalo o napadu avokado pljačkaša, a iako su mnogi zbunjeni time da niko nije prepozno ovo voće, međutim vrlo je bitno da ne zaboravimo da su oči velike u strahu i da vide sve iskrivljeno.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:22

UŽASNA PLJAČKA U STROGOM CENTRU BEOGRADA! Ogromnim nožem napada radnicu i vuče je po radnji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track