BLIZNAKINJE DELE ISTOG VERENIKA I ŽELE DA ZATRUDNE U ISTO VREME: Tuširamo se i spavamo svi zajedno, nama je to NORMALNO (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

VEĆ 11 GODINA

BLIZNAKINJE DELE ISTOG VERENIKA I ŽELE DA ZATRUDNE U ISTO VREME: Tuširamo se i spavamo svi zajedno, nama je to NORMALNO (FOTO)

Ludi svet -

Ana i Lusi Desinkve (35) su bliznakinje iz Australije koje dele istog verenika i koje važe za "najsličnije bliznakinje na svetu". Sada pokušavaju da zatrudne u isto vrieme.

Ove bliznakinje dele sve i otkrivaju da ne mogu da budu odvojene jedna od druge. Zajedno se tuširaju, ali i već 11 godina dele verenika Bena Bajrnea.

Njih troje spavaju svake noći u istom krevetu. Sestre se sada nadaju da će u isto vreme zatrudneti.

- Imamo 35 godina. Odlučile smo da sada želimo decu - rekla je Ana.

- Svaki put kada pomislim da bi Ana mogla da bude trudna, a ja ne, doživim "mini srčani udar". Radije bismo da smo obe trudne nego jedna - dodala je Lusi.

Ben je prošle godine dao prsten i Ani i Lusi govoreći im da mu znače ceo svet i da želi da provede život s njima. Svoju vezu dele na društvenim mrežama, gde dobijaju i mnoge kritike, ali to ih ne tangira.

- Nama to nije čudno. Imamo istog verenika i sve troje delimo isti krevet. Imamo isti ukus u svemu, pa nije čudno što nam se sviđa i isti muškarac - rekle su bliznakinje, a prenosi Daily Star.

(Kurir.rs)

Bonus video:

06:39

REDAK FENOMEN! Helena i Dunja su bliznakinje, a rođene sa tri nedelje razmaka (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track