OSTAVIO KOMŠIJI MOLBU DA NE PRAVI BUKU PA SE GORKO POKAJAO: Sad ne spava OD STRAHA kad je saznao šta se možda dešava U STANU iznad
Foto: Profimedia

jezivo

OSTAVIO KOMŠIJI MOLBU DA NE PRAVI BUKU PA SE GORKO POKAJAO: Sad ne spava OD STRAHA kad je saznao šta se možda dešava U STANU iznad

Ludi svet -

Ima onih komšija koji obožavaju da pomeraju nameštaj u gluvo doba noći, koji ne brinu o ispravnosti instalacije, vežbaju sviranje instrumenata od jutra do mraka ili naprosto zakazuju radove u nedjelju ujutru, ranom zorom.

Kućni red često zna da bude samo mrtvo slovo na papiru, jer mnoge komšije nije briga za druge i njihov mir, zaključio je i korisnik Tvitera, nadimka Kulero Koner. On je pre neki dan ispred vrata komšije ostavio poruku u kojoj ga je opomenuo, ali priča je dobila potpuno neočekivan sled.

Naime, Konor je saznao da sused iz čijeg je stana buka dopirala već neko vreme više nije među živima. Umro je pre dve godine, a iza sebe je ostavio prazan stan, pa je junaka ove priče prošla jeza, baš kao i mnoge koji su ugledali na Tviteru njegovu objavu.

"Dobar dan. Svakog jutra iz vašeg se stana može čuti kako se nekakva teška metalna lopta odbija od pod. Ne znam da li imate kućne ljubimce, ali molim vas da se pobrinete i rešite taj problem. Poskakivanje te lopte je neprijatno i budi me", napisao je u poruci taj muškarac, pa je korisnicima spomenute društvene mreže dodao i to da je često moglo da se čuje kako neko ramzešta nameštaj po stanu, dfodajući da se šokirao kad je saznao da "bučni komšija" već duže vreme nije među živima.

Brava, Kvaka, Vrata
foto: Shutterstock

"Hej, ne mora biti da imaš posla s glasnim pokojnikom. Možda je u pitanju kvar do kog dolazi zbog naglog pada pritiska u cevima za vodovod u i nemogućnosti kompresije vode. To zna biti vrlo glasno i fenomen prate razni zvukovi unutar cevovoda, pa ne paniči prerano", poručio je u komentarima Konoru jedan korisnik, prenosi "La Vanguardia".

Međutim, šta se zaista čulo, Konor još uvek nije otkrio.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:42

KUĆA NOVAKA ĐOKOVIĆA NA OBALI PAVLOVAČKOG JEZERA: Komšija Portugalac razvezao jezik - progovorio kakav je Novak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track