ODVEDEŠ SUPER RIBU KUĆI, A KAD JE SKINEŠ PADNEŠ U NESVEST! Muškarac se svakodnevno šminkom pretvara u ŽENU i obožava to! (VIDEO)
Foto: Tik Tok/jocelynclairereed

Da li je moguće?

ODVEDEŠ SUPER RIBU KUĆI, A KAD JE SKINEŠ PADNEŠ U NESVEST! Muškarac se svakodnevno šminkom pretvara u ŽENU i obožava to! (VIDEO)

Ludi svet -

Danas je šminka sve popularnija, posebno ako se uzme u obzir šta je sve moguće uraditi sa njom. Brojne dame do sada su pokazale na društvenim mrežama kako su zahvaljujući fantastičnom mejkapu postale prelepe dive iako to bez šminke nisu.

Ipak, ova put naša tema nije dama, već jedan gospodin, ili tačnije rečeno transrodna žena, koja se na tiktoku potpisuje kao Žaklin Rid. Naime, ona ima 22 godine, a na samom početku 2019. godine otkrila je kolika je moć šminke.

Od tada redovno na pomenutu društvenu mrežu kači svoje videe na kojima se vidi kako izgleda kada se potpuno našminka. Iako Žaklin prirodno ima zaista ženske crte lica, šminka doprinosi tome da izleda kao prava lepotica.

I mada je sasvim u redu da budemo ono što jesmo, sigurno je da ni jednom muškarcu ne bi bilo sve jedno kada bi sa ovom devojkom otišao kući bez znanja o tome ko je zaista, što je i bio jedan od komentara:

- Odvedeš super ribu kući, a kad je skineš padneš u nesvest jer shvatiš da je muško!

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:25

Susret Ksenije iz Bara i Nikole Lakić. Njih dvoje su u Parovima bili u šemi i imali su najduži seks u rijalitiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track