ONA JE STARIJA 53 GODINE OD SVOG MUŽA KOJI IMA 24! Zajedno su pola decenije, a upoznali se na SAHRANI njenog sina: S*KS je odličan
Foto: Printscreen/Instagram

oseća se kao tinejdžerka

ONA JE STARIJA 53 GODINE OD SVOG MUŽA KOJI IMA 24! Zajedno su pola decenije, a upoznali se na SAHRANI njenog sina: S*KS je odličan

Ludi svet -

Almeda (77) i Geri Hardvik (24) upoznali su se na sahrani Almedinog sina kad je Gari imao samo 17 godina. Razlika među njima je čak 53 godine, a uskoro će slaviti sedmu godišnjicu braka. Venčali su se ni dve nedelje nakon prvog susreta.

Almeda, koja sada ima 77 godina, i Geri Hardvik, 24 godine, venčali su se 2015. nakon što su se upoznali na sahrani Almedinog sina. U to vreme Geri je imao samo 17 godina i upravo je prekinuo vezu sa 77-godišnjakom, dok je Almeda imala 71 godinu.

Zajedno su već šest godina uprkos tome što su ih kritikovali zbog razlike u godinama i Ameldinog srčanog udara.

- Rekla sam mu: 'Vidi, ja imam 71. godinu, a ti 17. Jesam li prestara za tebe?' Stisnuo mi je ruku, nacerio se i odgovorio: 'Godine su samo broj' - izjavila je.

Venčanje su organizirali za 137 funti već nedlju dana nakon što su se upoznali, a ubrzo nakon toga, Geri se uselio u njen dom, u kojem sada žive s njenim unukom, koji je tri godine stariji od Gerija. Par kaže da im je seksualni život dobar kao i uvek.

- Nisam tražila mladića, ali Geri je naišao - rekla je Almeda.

- Odmah sam znala da je on onaj pravi - dodaje za Daily Star.

Sada su srećni zajedno već šest godina i međusobno se hvale kako su "divni ljubavnici".

Nakon njihove prve bračne noći, Geri je rekao da je Almeda njegova "žena iz snova" i dodao: "Fizička strana naše veze ne može biti bolja."

Almeda je izjavila da se zbog njega ponovno "oseća kao tinejdžerka".

Nakon što su se upoznali viđali su se svako veče, a uskoro su dobili i blagoslov svojih prijatelja i porodice, uključujući Gerijeve mame Tami, 48, i njegove 71-godišnje bake.

Geri i Almeda podelili su video na TikToku slaveći svoju šestu godišnjicu, a Geri je uz video napisao: "Toliko još prekrasnih godina koje dolaze."

- Almeda je toliko mlada u srcu da nam godine nikad ne smetaju, nikad ne razmišljamo o tome. Znam samo da je onog dana kad je Almeda ušla u moj život Bog uslišio moje molitve - izjavio je.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

03:06

Konstrakta peva u dvorištu Drinke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track