PREBIO MLADU USRED SVADBE JER SE USUDILA DA GA POBEDI U IGRI: Gospodin se osetio poniženim pred svatovima, pa napravio SKANDAL!
Foto: Printskrin / You Tube

Da li je moguće?

PREBIO MLADU USRED SVADBE JER SE USUDILA DA GA POBEDI U IGRI: Gospodin se osetio poniženim pred svatovima, pa napravio SKANDAL!

Ludi svet -

Tužno je koliko muškaraca i dalje smatra da je prihvatljivo da dignu ruku na ženu, da ima još toliko nesrećnih žena oko nas koje se plaše batina jer su rekle nešto "pogrešno", pogledale, udahnule...

Nasilje nad ženama je najrašireniji oblik ugrožavanja osnovnih ljudskih prava. U tom smislu UN navode da je polovina ubijenih žena umrla od ruke svojih sadašnjih ili bivših partnera, a još jedna stravična činjenica otkriva da je u Hrvatskoj svakih 15 minuta jedna žena fizički zlostavljana!

mlada
foto: Printscreen YT

- To su poražavajuće brojke koje bi trebalo činiti sve češće kako bi se podigla svest da je svaki oblik nasilja neprihvatljiv i da ga treba prijaviti - navedeno je u MUP-u povodom Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama.

Jedan snimak, koji je ubrzo postao viralan, govori upravo o nasilju nad ženama Snimljen je u Uzbekistanu, a otkriva da je jedan jadnik udario mladu po glavi samo zato što ga je pobedila u nekoj tradicionalnoj igri.

Ovaj gospodin se sigurno osetio osramoćenim pred porodicom i prijateljima, ljudima koji su, očigledno, odlučili da se ne mešaju. Za sada nije poznato da li je policija reagovala nakon što je snimak dospeo na internet, ali ako državne institucije odmah ne zaštite ovu jadnu devojku, svima nam je jasno da je čeka veoma mračna budućnost.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:23

Saša Matić stigao venčanje Đanijevog sina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track